Eiland tour – leuk voor het hele gezin.

Deze eiland tour op Curacao is speciaal samen gesteld zodat het leuk is voor het hele gezin. We gaan de leukste dieren van Curacao bekijken. Een geheim grotje bezoeken. Enorme golven tegen de rotsen uiteen zien spatten. En een lekkere duik in het kristal heldere water nemen indien gewenst.

Wat krijg je allemaal te zien tijdens deze eiland tour op Curacao:

  • De flamingo’s.
  • grote speeltuin met hele leuke dieren.
  • schildpadden
  • Lunch.
  • Playa kalki en een verborgen grotje.
  • shete boka.

Kosten: 82.50 Euro per persoon. ( Kinderen 2 – 10: 60 Euro p.p. Kinderen 0 – 2 Gratis)

Inclusief: entreegelden, snorkelsetje, awa di lamunchi de gehele dag, een snack en de leukste gidsen Duo Penotti.

Aantal personen: Minimaal 2 personen, maximaal 6 personen. En altijd alleen met uw eigen gezelschap.

Exclusief: Lunch en andere drankjes indien gewenst.

Begintijd: om 9 uur of 10 uur.

Duur van de tour:  7 à 8 uur.

Lunch: Je kan kiezen uit een picknick met allerlei lekkere lokale hapjes. Deze kost 12,50 Euro. Dit is inclusief drankjes, fruit, hoofdmaal en dessert. Of een lunch in een restaurant, en deze kosten zijn afhankelijk van wat je besteld.

Mooie herinnering van je vakantie: Mijn vriend is videograaf en ik ben fotograaf. Een fotoshoot of videoclip is een mooie herinnering van je vakantie en als je deze tijdens een tourtje boekt krijg je korting. Meer info: fotoshoot en videoclip.

Boeken:

App naar +5999 676 3840 of +5999 5172664 of stuur een mailtje naar info@eiland-meisje.nl (check je spambox voor een berichtje terug), of via Facebook. 

 

Over Duo penotti Eiland Tours:

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Diana en werk al de nodige jaartjes aan deze website over Curacao, en woon ruim 3.5 jaar op Curacao. Door mijn werk en omdat ik het eiland gewoon heel erg mooi vind heb ik al heel veel plekjes bezocht en gezien.

Het andere deel van Duo Penotti is mijn vriend. Ik zal hem ook even voorstellen. Zijn naam is Mike en heeft afwisselend in Nederland en op Curacao gewoond. Hij weet heel veel over het eiland en deelt graag deze info.

Wij willen jullie niet alleen de mooiste plekjes van het eiland laten zien, maar ook van alles over het eiland leren. Niet alleen de meest standaard plekjes laten zien, maar ook de verborgen pareltjes.  We willen graag dat toeristen meer zien dan alleen de toeristenplekjes en nemen jullie dus graag mee op pad om Curacao door onze ogen te zien.

Sfeerimpressie van deze eiland tour:

Shete Boka Curacao - Boka Pistol

playa kalki curacao

flamingo's Curacao

Curacao-matthew-storm

 

Follow

Diana

Praat gezellig mee

Één reactie op “Eiland tour – leuk voor het hele gezin.