Goedkope Stage Auto huren op Curacao

Als je gaat stage lopen op Curacao of voor een langere tijd komt werken op Curacao is het handig om een auto te huren. Sterker nog, je hebt eigenlijk gewoon een auto nodig op Curacao. Het openbaar vervoer op Curacao is niet zo heel geweldig geregeld en taxi’s zijn schrikbarend duur. En lopen of fietsen is ook niet bepaald een optie. Dus huur een auto. Dat zal je verblijf een stuk aangenamer maken.

Want behalve van je huis – ofwel je rommelige kamer in een nog rommeliger studentenhuis – naar je stageplek of werkplek te rijden, heb je die auto voor nog veel meer dingen nodig.

Namelijk:

  • De leukste strandjes bezoeken. Nee je woning ligt niet aan het strand. Tenzij je poepierijk bent, dan misschien wel.
  • Om naar happy hours te gaan. Antwoord op de vraag of je hier mag rijden als je gedronken hebt. NEE. Doet iedereen het? Ja. Mag het? NEE.
  • Alle lekkere restaurantjes bezoeken voor het heerlijke Curacaose eten. Of gewoon een stampotje of een kroket met frietjes, dat kan ook.
  • Alle zaken regelen. Ook al kom je hier tijdelijk wonen, er moet vanalles geregeld worden in het begin. Dat duurt al veel langer dan dat goed voor je is, dus om dan ook nog een hoop tijd kwijt te zijn aan vervoer moet je niet willen.

 

Check hier ook even de – geschreven en ongeschreven – verkeersregels op Curacao.

Uiteraard wil je zo min mogelijk geld uitgeven aan een huurauto, want dan hou je meer geld over voor drankjes en hapjes.

Waar huur je dan een goedkope huurauto – ofwel stageauto – op Curacao?

Ik werk samen met Studenten Autoverhuur Curacao. Waarom? Allereerst de prijzen. Hopi goedkoop! Maar naast dat ze goedkoop zijn, zijn ze ook gewoon goed. En wat wil je nog meer? Ze zorgen dat je auto rijdt en veilig is. Als er iets mis is wordt het snel gefixt. En mochten er nu echt problemen zijn, dan is er altijd vervangend vervoer. Je kan kiezen uit goedkoop en extra goedkoop. Ze halen je op op Hato (scheelt je weer een taxiritje). En ze zijn betrouwbaar.

Je kan al een golfje huren voor 650 gulden per maand. Verwacht geen luxe, maar een auto die rijdt, veilig is en genoeg centjes over voor de happy hours.

Wil je toch net wat luxer, dan kun je een Chevrolet Aveo huren voor 850 gulden per maand.

Geloof me, dit zijn echt hele goede prijzen en de service is top. Alleen maar goede verhalen.

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. Als je dan ook daadwerkelijk reserveert, krijg je ook nog eens een mooie korting op een quadtour.

Let op: dit is alleen voor lange termijn. 3 Maanden of meer. Zoek je voor korte termijn iets dan kun je hier kijken: Korte termijn auto huur Curacao.

 

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

 

Samen een auto huren?

Er wordt hier wel eens met meerdere mensen 1 auto gehuurd. Daar zitten voordelen en nadelen aan. Het voordeel is; meer geld voor happy hours. Nadelen zijn dat je afhankelijk bent. Mocht je bij het zelfde bedrijf werken/stage lopen, dan is het nog wel te doen. Maar je moet ook van dezelfde feestjes houden. Naar dezelfde strandjes gaan. Enz. Als je met 2e bent, en je hebt dus dezelfde interesses dan zou je er over na kunnen denken, maar met meer dan 2 zou ik het afraden.

 

Kijk ook even deze website rond voor nog veel meer tips en informatie over wonen op Curacao.

 

Follow

Diana

Praat gezellig mee