Naar klein Curacao met Blue Finn

Laatst was ik weer een dagje naar Klein Curacao geweest. Dat wil zeggen een heerlijk dagje op de boot. Deze keer was ik met de Black & White van Blue Finn Charters.

Vroeg in de ochtend moesten we ons verzamelen bij Zanzibar, daar kwam niet veel later ook de boot aan. Het is echt een mooie boot. Eenmaal aan boord vonden we een lekker plekje waar we konden zitten tijdens de tocht naar Klein Curacao. Halverwege moesten we wel even verplaatsen omdat er naast ons mensen gingen zitten die zeeziek waren geworden. En daar wil je niet naast zitten haha.

Eenmaal aangekomen bij Klein Curacao konden we naar het strand met een klein bootje of gewoon zwemmend. De spullen werden met de kleine boot naar het strand gebracht als je wilde.

Sinds ik hier woon ben ik al best een aantal keer op Klein Curacao geweest, dus dat eiland heb ik wel vort gezien. Daarom koos ik ervoor om heel de dag op de boot te blijven. Voorin had je van die netten waar je heerlijk in kan liggen. Helemaal toen 1 van de medewerkers daar matrasjes op vast maakte waar we op konden liggen en ons ook nog eens voorzag van een heerlijk koud biertje. #LivingTheGoodLife.

Rond de middag kwam de rest ook weer terug naar de boot om te eten. Een heerlijke barbecue-lunch die bestond uit verschillende soorten vlees, salades en brood.

De rest van de middag zijn we ook lekker op de boot gebleven met af en toe even een plons in dat helder blauwe water en een snelle instagram-foto-sessie op het strand.

Rond een uurtje of 3 zijn we terug naar Curacao gezeild. Wat was het weer een fijne dag.

Een dagje naar Klein Curacao met de Black en White is zeker aan te raden. Een mooie grote boot waar je heerlijk op kan relaxen. Aardig personeel. En goed eten. Wil je gegarandeerd een plekje op deze boot dan kun je vast online reserveren:

Reserveren

Boot trip Klein Curacao

Boot trip Klein Curacao

Boot trip Klein Curacao

 

 

Follow

Diana

Praat gezellig mee

Één reactie op “Naar klein Curacao met Blue Finn

  1. Pingback: Klein Curacao - Eiland Meisje