2016 wordt mijn jaar!

cocktails op het strand

Al weer de laatste dag van 2015. Wat is dit jaar snel gegaan zeg. Ik denk terug aan begin dit jaar. Januari 2015.

Toen was het nog een geheim, een wens, een droom. Mijn droom. Mijn droom om te wonen, daar waar het warm is. Op een tropisch eiland. Of land. Het maakte me niet zoveel uit. Als ik maar weg kon uit Nederland. Weg van de kou en donkere dagen.

En nu zit ik hier. In mijn korte broek en hemdje. Met mijn teenslippertjes aan. In december, midden in de winter, een blogje te typen. Vanaf Curaçao. Mijn nieuwe thuis. Een ontzettend mooi nieuwe thuis.

Nog zoiets wat mij dit jaar heeft gebracht. Mijn liefde voor het bloggen. Vorig jaar lachte ik de mensen nog uit als ze zeiden dat ik een blog moest beginnen. Ik en bloggen? Haha! Never.

Totdat ik voor Akira-swimwear een blog begon. Niet omdat ik dacht dat dat leuk was. Maar puur voor de promotie van mijn bikini’s. En toen gebeurde het. Ik vond bloggen leuk. Niet een beetje leuk, maar écht leuk. Zo leuk dat ik begin dit jaar deze blog begonnen ben. Ik wilde een persoonlijke blog. Met mijn verhaal. En bijna een jaar later word deze nog steeds regelmatig geüpdatet. En ik vind het gewoon nog steeds leuk om te doen. Hoera voor mij.

Terug naar Curaçao. Want daar draait het eigenlijk vooral om. In februari gingen we dan voor het eerst naar hier. Dit mooie eiland. Om te kijken of we hier zouden kunnen wonen. Of ik hier gelukkig zou kunnen worden. Of het leven hier beter zou worden dan het in Nederland was.

Ik dacht van wel.
Ik dénk van wel.

Afgelopen jaar was niet mijn beste jaar. Ik zat niet lekker in mijn vel. Ergens wonen waar je niet wilt wonen is niet leuk. Werk doen waar je een hekel aan hebt is zwaar.

Soms kropen de dagen zo sloom voorbij. Dan dacht ik dat het nooit 13 december zou worden.

Nu achteraf is de tijd snel gegaan. Ontzettend snel. Maar dat is achteraf. Achteraf lijkt het altijd veel sneller te gaan.

De laatste dag van dit jaar alweer. Ik wil ook niet te veel terug kijken. Ik wil vooral vooruit kijken. Naar 2016

2015 Heeft me veel gebracht, waar ik in 2016 volop van ga genieten.

2016 Wordt mijn jaar.

 

Ik wil bij deze ook iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen. Dat al jullie dromen uit mogen komen in 2016. Cheers! 

cocktails op het strand

 

8 reacties

 1. Fay zegt:

  Ik zal helaas nog even moeten wachten totdat ook mijn droom uit kan komen.. Voor nu nog maar even foto’s terugkijken naar ook mijn – hopelijk – toekomstige eilandje.

 2. zegt:

  Ik wens je een heel mooi 2016 toe, vol zonneschijn!!

 3. Ik heb veel respect voor je beslissing om weg te gaan. Ik denk dat je een gewaagde, maar goede keuze hebt gemaakt.
  2016 gaat voor je vast een fantastisch jaar worden!

 4. zegt:

  Je bent zo’n dappere stoere vrouw. Ik vind het zo fijn voor je dat je nu letterlijk en figuurlijk beter op je plek zit. Ik wens je heel veel goeds en ik hoop veel van je te zien.

 5. zegt:

  Ik wens je alleen maar fijne momenten samen, veel luiermomentjes op het strand, genoeg tropische cocktails en heel veel plezier en geluk voor 2016! Maar dat gaat daar op Curacao volgens mij helemaal lukken! 😉

 6. Jullie ook een heel gelukkig nieuwjaar gewenst daar op je prachtige eiland en kom maar op met nog meer heerlijke berichten 😀

 7. zegt:

  Jij ook een fijne jaarwisseling in je nieuwe thuis

 8. zegt:

  2016 wordt zéker jouw jaar! Zoveel veranderingen geweest voor jou, en je hebt gewoon even je droom werkelijkheid gemaakt! Ik wens je alle goeds en geluk voor 2016!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *