About

 

Hoi. Leuk dat je meer wilt weten over mij en deze website.

Mijn naam is Diana van den Heuvel. Geboren op 10 augustus 1988 in een klein dorpje in Noord Brabant. In Nederland heb ik me nooit echt thuis gevoeld. Ik ben echt een tropen meisje. Ik hou van de zon. De warmte. Het relaxte leven. Dus dan is Nederland misschien niet helemaal de plek voor mij.

Vandaar ook dat ik eind 2015 de stap heb genomen om te verhuizen naar een tropisch eilandje. Curaçao wel te verstaan. Tot nu toe vind ik het echt heerlijk hier, en heb nog geen moment spijt gehad van deze keuze. Tegenwoordig woon ik samen met mijn vriend, zijn 2 kinderen en onze 4 honden op een heerlijk plekje met 360 graden uitzicht op de heuvels van Bandabou.

In het dagelijkse leven breng ik veel tijd door achter de laptop om eiland-meisje.nl op-to-date te houden. Daarnaast hou ik van lekker eten en een gezellig drankje. En natuurlijk breng ik ook regelmatig eens een dagje op het strand door, daarvoor woon je op een tropisch eilandje toch..

Uiteraard moet er ook gewerkt worden hier, want ook op een tropisch eiland is het leven niet gratis. Verre van zelfs. Ik ben fotograaf en hou me vooral bezig met portretfotografie en samen met mijn vriend – die videograaf is – doen we ook bruiloften vast leggen. We geven ook regelmatig eiland tours op Curacao zodat mensen meer zien van het eiland dan alleen de toeristische plekjes. Want er is zoveel meer.

Over eiland-meisje.nl

Eiland meisje is van een persoonlijke lifestyle blog in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste informatieve websites over vakantie en wonen op Curaçao. Maar nog steeds met een grote portie persoonlijkheid.

Er komen gemiddeld 5 artikelen per maand online. Waaronder regelmatig een verslag over mijn leven op het tropische eiland Curaçao. Daarnaast komen er regelmatig restaurant reviews online. Beschrijf ik elk strand van dit mooie eiland, inclusief prachtige foto’s en sfeer filmpjes. Geef ik tips voor een onvergetelijke vakantie, zoals de beste deals. Help ik mensen met het voorbereiden van hun emigratie. En nog veel meer.

Samenwerken met eiland-meisje.nl?

Dat kan. Leuk zelfs! Voor meer informatie neem contact met me op.

 

6 reacties

  1. Hoi, mijn ouders hebben een studio op Curacao en gaan daar twee keer per jaar heen. Volgend jaar gaan we met het hele gezin omdat ze dan 40 jaar getrouwd zijn. Omdat ze jouw blogs vaak noemen, lijkt het ons heel leuk om hun een fotoshoot op het strand kado te doen. We zijn op het eiland van 9-21 april en hebben nog geen plannen, welke dag zou het voor jou het beste uitkomen? Hoe zou de betaling gaan? Het zou in ieder geval om een gewone loveshoot gaan, dus zonder flying dress. Wel zouden we misschien ook één foto willen waar we met zijn allen op staan. Dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *