Boathouse

restaurant review / ervaring : boathouse curacao

2e Kerstdag zijn we samen met mijn broertje bij de Boathouse wezen eten. Dit restaurant zit op een prachtige lokatie aan het Spaanse water. Vanaf de Caracasbaaiweg staan er al bordjes aangegeven, dus het is niet moeilijk te vinden.

De sfeer.

De sfeer is hier heel goed. Het restaurant heeft echt een prachtig terras, waar je uitzicht hebt over het hele Spaanse water. Het terras is ook leuk verlicht en ziet er gewoon mooi en netjes uit. Het schijnt dat de zonsondergang hier ook heel mooi is, maar wij waren er toen het al donker was.

De service.

De bediening was erg aardig. Netjes maar wel in voor een geintje. En ik wil ze ook nog even complimenteren voor het snelle handelen toen er uit het niets een flinke bui naar beneden kwam vallen. Deze duurde maar 1 minuut, maar wel alles was zeiknat. Binnen een klein kwartiertje zaten we toch weer aan een droge tafel buiten op het terras.

Het eten.

Er was een speciale kaart voor kerst, dus we hebben niet van de normale kaart gegeten. En ondanks dat het niet zo’n grote kaart was, vond ik het zo moeilijk om te kiezen. Alles wat erop stond klonk zo lekker. Ik was uiteindelijk voor de coquilles als voorgerecht gegaan, en als hoofdgerecht had ik gekozen voor ossenhaas. Als nagerecht had ik samen met mijn vriend de ‘grand dessert’. Het voorgerecht vond ik super lekker. De coquilles waren super mals (of hoe je dat dan ook bij coquilles noemt) en de smaakcombinatie met de saus en puree was ook erg lekker. Het hoofdgerecht vond ik qua smaak wel erg lekker, maar ik moet wel zeggen dat ik wel eens beter kwaliteit vlees gehad heb. Mijn vriend had als hoofdgerecht de haas en die was super lekker. Het nagerecht waren allemaal kleine verschillende ’toetjes’ en die waren ook lekker. Vooraf hadden we ook nog brood en een amuze – een toastje met paté – wat ook allebei in smaak viel.

De prijs.

We moesten 540 gulden betalen. Daarvoor hadden we een broodmandje, 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 2 nagerechten. 3 flessen wijn, 2 flessen water en een koffie. Het is dus zeker geen goedkoop restaurant, maar ik vond het ’t geld wel waard.

Conclusie.

Mocht je het niet erg vinden om wat meer geld uit te geven aan een avondje uiteten, dan kan ik dit restaurant zeker aanbevelen. Je zit hier echt heel mooi en we zaten er ook de hele avond. Het is dus niet dat je na een uurtje weer buiten staat. En er staan zoveel lekkere dingen op de kaart ( heb natuurlijk ook even de normale kaart bekeken)

Foto’s van Boathouse.

restaurant review / ervaring : boathouse curacao

boathouse curacao terras

restaurant review / ervaring : boathouse curacao

restaurant review / ervaring : boathouse curacao

restaurant review / ervaring : boathouse curacao

restaurant review / ervaring : boathouse curacao

 

restaurant review / ervaring : boathouse curacao

 

Op zoek naar meer restaurant reviews? Die vind je hier.

Heb jij hier ooit gegeten? Laat jouw mening dan achter in de reacties.

 

1 reactie

  1. zegt:

    Ja wij hebben hier afgelopen zomer ook gegeten! Eten was er heerlijk.. dus ook de gewone kaart is zeker aan te bevelen .. ;-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *