Boca Sami strand.

boka sami strand

Boca St. Michiel – in de volksmond Boca Sami genoemd – is een klein vissersdorpje wat aan de St. Michielsbaai ligt. Je proeft hier nog het echte Curacao. De vele vissersbootjes die in het water liggen. De vissers die hun vangst verkopen aan het strand. De mensen op straat. Het heldere water.

In Boca Sami heb je 2 stranden. Het kleine idyllische strandje Snakebay en de grotere St. Michielsbaai. Als je het hebt over het strand van Boca Sami bedoelt men meestal het grote strand.

Het strand wordt vooral gebruikt door vissers, die met hun bootjes in het water drijven. Als je echt verse vis wil, moet je dus hier zijn, want het wordt vaak ter plekke verkocht aan het strand.

Het water is prachtig blauw, maar het strand ligt wel vol stenen, dus heel fijn ligt het niet. Je ziet eigenlijk ook bijna geen mensen op het strand liggen daar. In het weekend zie je wel wat mensen in het water, maar echt druk is het er eigenlijk nooit.

Langs het strand zit een duikschool en boven het strand, aan de straat, heb je een restaurant zitten waar je heerlijke verse vis kunt eten. Het strand van Boca Sami is gratis te betreden, maar op het strand zijn verder geen faciliteiten aanwezig. Achter het strand, aan de andere kant van de weg is wel een douche.

Je komt hier door de weg naar Bullenbaai te volgen en dan vlak na Blue Bay neem je afslag St. Michiel. Deze weg volg je tot aan de kust.

boca sami strand Curacao.

boca sami strand Curacao.

boka sami strand

strand boca sami curacao

boca sami curacao

boka sami curacao

 

Vind hier een overzicht van alle stranden van Curacao.

3 reacties

  1. Rob Molenaar zegt:

    Leuke site en zeer informatief. Dank

  2. zegt:

    ik ga vaak naar bocasami

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *