Campo Alegre

campo alegre Curacao

Toch 1 van de bekendere plekjes op Curacao. Heb dan ook veel verhalen over Campo gehoord, maar ik was er nog nooit geweest. Voor iedereen die niet weet wat Campo is.. De hoeren/strip club van Curacao.

Laatst ben ik hier toch maar eens gaan kijken. Want eigenlijk vind ik het toch een plek om eens geweest te moeten zijn. Zodat je weet wat het precies is als mensen erover praten.

Elke dinsdag is lady’s night. Deze avond mogen vrouwen naar binnen en is er ook mannelijk ‘vermaak’. Ik ben dus ook op een dinsdag geweest. Ik vond het leuk om eens gezien te hebben, maar het is niet helemaal mijn ding.

campo alegre Curacao

Als je binnenkomt zie je aan allebei de kanten veel kleine huisjes. Dit zijn de huisjes waar de prostituees wonen/werken/hun ding doen zeg maar. In het midden van die huisjes is een groot gebouw. Aan de ene kant kun je eten halen. Dingen als soep en barbecue kun je er krijgen. De andere kant is een grote bar met tafeltjes en stoelen en een podium. De hoertjes lopen hier ook gewoon rond om mannen te versieren.

Vanaf een uurtje of 11 half 12 begint de show. Onder het genot van een biertje hebben we staan kijken. Eerst kwamen 3 vrouwelijke strippers. Eerlijk gezegd vond ik ze niet zo goed in paaldansen en strippen. Ik wil niet zeggen dat ik het beter kan hahaha maar het zag er behoorlijk ongemakkelijk uit.

campo alegre Curacao

Nadat de vrouwen geweest waren kwam er een man in matrozen pakje het podium op, maar al gauw ging veel kleding uit. Na een show op het podium ging hij ook het publiek in en ging tegen allemaal verschillende vrouwen aan dansen en gaf wat lapdances weg. Ik verstopte me maar snel achter een vriend die mee was. Echt niet dat ik dat bezwete lijf tegen me aan wilde hebben. Op het einde werd ook nog een vrouw het podium opgetrokken die ook een soort van lapdance kreeg. Persoonlijk vond ik dat laatste stukje best wel ver gaan.

Entree prijs van Campo Alegre.

Je betaald 10 gulden entree per persoon om Campo binnen te komen.

 

Sorry voor de slechte foto’s. Je mocht geen foto’s maken dus ik heb ’t snel stiekem moeten doen.

 

Boek nu alvast jouw excursies.

(makkelijke en veilige website om verschillende excursies op Curacao te boeken)
(Voor de beste prijs.)

Voor als je zeker wil zijn van een plekje tijdens je vakantie.

Of ga met ons mee op tour, en we laten je de mooiste plekjes van Curacao zien. Van verlaten privé strandjes tot de mooiste stukjes natuur. 

Meer info over een Privé tour met ons.

 

4 reacties

 1. […] ben ik nog bij Campo geëindigd. Ik denk dat de meeste mensen wel weten wat dat is, maar zo niet; lees hier. Het was de laatste avond op Curacao van een vriend, en dat moest natuurlijk in stijl afgesloten […]

 2. Ana zegt:

  Bon Dia Diana,

  Ik ben Ana en woon in NL met mijn vriend die Curacaonaar is en sinds hij in NL woont terug wil gaan. Hij trekt het niet meer in NL. We zijn net 2 dagen terug van Curacao. Ik ben net terug en voel me super raar en somber/angstig heel vreemd in iedergeval.

  Mijn vraagjes zijn: Heb je het gevoel als je zo om je heen kijkt dat mensen echt moeite hebben met overleven daar. Qua werk zoeken etc? We zijn absoluut geen rijke mensen dus als we er heen gaan gaan we met een klein bedrag erheen. Gelukkig heeft zijn moeder een studiotje naast haar woning waar we dan kosteloos in mogen wonen (behalve gas licht etc..) Ik kan prima een tijdje zonder luxe leven maar ik wil uiteindelijk ook een woning kopen en iets opbouwen. Denk/weet jij of dat wel haalbaar is qua werkaanbod op curacao en ja natuurlijk hulp van zijn heeeelee lieve familie??

  Ik wil sws niet meer in NL wonen maar ik ben denk ik een beetje bang om die stap te maken.

  1. zegt:

   meissie weet dat het een hele moelijke stap is maar overweeg twee dingen
   je heb nu een vakantie gevoel en dat slijt de antiliaanse man heeft meerdere vrouwen
   en hier heb je sociale voorzieningen daar betekent geen werk geen inkomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *