Chopstix sushi – restaurant review

chopsticks sushi curacao

Laatst na een heerlijk dagje strand wilden we de dag afsluiten met sushi. Omdat ik graag alle sushi restaurants wil uitproberen hebben we eens gekozen om naar een andere te gaan dan die op Mambo. En chopstix heeft mij zeker niet teleurgesteld.

De sfeer:

We waren hier al eens voorbij gereden omdat ik het er vanaf buiten echt niet gezellig uit vind zien. Maar omdat ik veel goede verhalen heb gehoord, dacht ik toch eens hier te eten. Je kan buiten op het terras zitten en binnen. Wat ik heb gehoord is dat het binnen erg koud is. Dus wij kozen voor een plekje op het terras. Als je er aan komt rijden ziet het er dus niet gezellig uit. Je zit aan een parkeerplaats aan een drukke weg, dus er zijn echt wel mooiere plekjes om te zitten. Maar toen we eenmaal op het terras zaten vond ik het toch wel erg meevallen.

De service:

De service was prima. Aardige bediening. En we hoefden niet lang te wachten op onze sushi en drankjes. Toen ik mijn stokjes op de grond liet vallen – tja kleinigheidjes blijf je houden – rende de ober zowat om nieuwe stokjes voor me te halen.

Het eten:

woowie, dit was lekker! maar dan ook écht heel lekker. We hadden gekozen voor de Curaçao rol, primier rol en de spicy tuna. De sushi’s zijn heel goed gevuld. Weinig rijst en veel vis en andere vullingen en toppings. De combinaties zijn ook heerlijk. Er is een ruime keuze uit sushi en sashimi. En er zijn ook nog wat andere gerechtjes te bestellen, maar het draait hier wel voornamelijk om de sushi.

De prijs:

De meeste sushi kost rond de 25 gulden per rol. De prijs-kwaliteit verhouding is echt goed. Het zijn grote, goed gevulde rollen sushi van uitstekende kwaliteit. Aan 3 rollen hadden wij met z’n 2e ruim voldoende, dus het is niet duur om hier sushi te eten.

Conclusie:

Ik ben positief verrast. Of dit mijn nieuwe nummer 1 sushi-restaurant gaat worden, ben ik nog niet helemaal over uit. Maar ik vond hem erg goed. En ondanks dat de locatie niet helemaal geweldig is, zit je er toch best wel prima. Ja hoor, mij gaan ze daar nog wel eens terug zien.

De foto’s van Chopstix:

chopsticks sushi curacao

chopstix curacao

chopstix curacao - restaurant review

 

Op zoek naar meer restaurant reviews? Die vind je hier.

Heb jij hier ooit gegeten? Laat jouw mening dan achter in de reacties.

2 reacties

  1. zegt:

    Dat ziet er goed uit

  2. zegt:

    Het ziet er niet SUPER gezellig uit, maar prima om een keertje te eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *