We hebben onze vrijheid terug.

Hoihoi. Ben ik weer met een weekoverzicht. Ofja, een paar weekjes zijn het. Zoveel maken we de laatste tijd niet mee, dus wekelijks iets plaatsen is niet zo boeiend. Kijk mee naar mijn leventje hier op Curacao,

20200425_190359

Puppy staat altijd in de weg. Net zoals hier. En soms zit hij dan helemaal onder het eten zoals op deze foto. We koken laatste tijd vaak thuis. Bijna elke dag. Al zijn ondertussen wel de restaurants en alles weer open, maar omdat we beetje zuinig aan moeten doen, proberen we niet in de verleiding te komen om te gaan uiteten.

Het is jullie vast niet ontgaan dat we ook een Youtube kanaal gestard zijn, dus we zijn veel aan het filmen. Zoals dit leuke filmpje. Mike gaat helemaal in zijn rol op.

20200426_143513

En als papa make-up op krijgt, dan willen de kinderen natuurlijk ook. Was ook meteen de laatste keer, want Jaimealee dacht dat het leuk zou zijn om met die lippenstift een kus op de witte muur te geven.

20200429_084338

We waren ook nog een ochtendje lekker wezen picknicken op het strand. In die tijd mocht je alleen nog maar tot 9 uur in de ochtend op het strand zijn, dus dat werd een ontbijtje. Zeker voor herhaling vatbaar, maar misschien wel een uurtje of 2 later haha.

Hier nog een leuke vlog met onze picknick op het strand. Wij picknicken trouwens altijd bij Santa Cruz. Lekker rustig daar en veel picknicktafels

20200506_082049

Dit was bij Playa Lagun. Ik was even alleen naar het strand geweest om te zwemmen en daarna nog even lekker ontspannen op het strand. Helaas moest ik ook die keer weer om 9 uur weg. Al merkte je toen wel dat eind die week de lockdown eraf zou gaan. Deze keer bleef iedereen namelijk net wat langer dan 9 uur.

20200508_113708

Dit is Cas Abou met bijna geen mensen. Vanaf afgelopen vrijdag is de lockdown voorbij. We mogen weer de straat op! We mogen weer naar de stranden. Wat een fijn gevoel was dat. Ik kan echt niet tegen thuis zitten. Wordt echt gek daarvaan. Echt heerlijk dat we weer gewoon kunnen gaan en staan waar we willen. Behalve ’s avonds dan, want de avond klok geldt nog steeds. Hopelijk is die ook snel voorbij.

Hier nog een leuke vlog van de eerste dag na de lockdown. Hier kan je zien hoe rustig het was op Cas Abou. Normaal is het hier best wel druk.

20200508_165542

Nog een leuke foto van mij met de kinderen.

20200508_125029

Jaimealee en ik hebben dezelfde badpakken aan. Ik heb ze zelf gemaakt en ze zijn super goed gelukt. Ik ga jullie nog laten zien hoe je dat zelf kan maken in een filmpje binnenkort.

20200507_073343

Mike zegt altijd dat hij Yakita, de chihuahua haat, maar toen ik ’s ochtends wakker werd, zag ik ze zo samen tegen elkaar aan slapen. Stiekem vinden ze elkaar lief.

20200510_162421

Zondag was het moederdag en ben ik samen met de kinderen en Yakita even naar Lagun gegaan. Jaimealee is een zwembad voor yakita aan het maken op de foto.

We hebben ook nog 2 lekkere Antilliaanse snacks gemaakt. Leuk om thuis ook een keer te maken, om zo toch een beetje Curacao in huis te halen. Hierbij de filmpjes:

Hoe waren jullie laatste weekjes? Ik ben in ieder geval heel erg blij dat we weer buiten mogen komen. Ik hoop dat op de rest van de wereld ook snel het virus onder controle is zodat ook de grensen open kunnen en we weer gewoon kunnen werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *