Party hardy.

moomba beach Curacao

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef.


Bon siman allemaal. Hoe gaat het met jullie?

Afgelopen week heb ik hard moeten werken. Heb ik een cadeautje uit Cuba gekregen. En ben ik helemaal los gegaan in het weekend. Oke, het viel wel mee, maar wel veel gedanst en uit geweest

Ik heb veel fotoshoots gehad afgelopen week. Heel leuk. Ook wat verschillende shoots. Meestal fotografeer ik gezinnen of stelletjes die een vakantie herinnering willen. Deze week mocht ik ook een band op de foto zetten. En heb ik gefotografeerd op een informatie bijeenkomst van een heel tof concept. Present Your Startup komt naar Curacao, en binnenkort plaats ik daar een artikel over. Ik denk voor sommige van jullie heel interessant.

moomba beach Curacao

Dinsdag was ik even bij de moeder van latino lover op bezoek geweest. Ik spreek hem nog wel eens via de app, en hij had z’n moeder – die hier woont en daar op vakantie was – fruit uit zijn eigen tuin meegegeven. Super lief. Dat ging ik dus even ophalen. Maar die vrouw spreekt dus ongeveer 30 woorden Engels en ik de helft daarvan Spaans, dus dat was een beetje een lastig gesprek. Dan maar een rummetje drinken. Ook leuk. Niet een ‘wil je wat drinken?’, maar een ‘wil je rum?’. Daarna ben ik nog even spelletjes gaan spelen bij een vriendin. van de 4 potjes had ik er 4 gewonnen.

fruit

De mango was trouwens wel echt heel lekker. Ik vind de mango’s van Curacao niet lekker, dus ik was er wel blij mee.

Vrijdag ben ik weer eens naar de happy hour van Chill geweest. Blijft leuk, een biertje drinken op de late middag. ‘S avonds zijn we nog naar Saint Tropez geweest, maar we hadden zin om te dansen dus zijn ook maar weer weg gegaan. Ik dacht laten we eens naar Emporio gaan. En echt mensen, als je wil dansen moet je daar zijn. Normaal zijn op al die dansfeestjes 100 vrouwen en 1 man. Het resultaat daarvan is dat je soms maar 1 dansje doet op een hele avond. Daarom ging ik ook bijna nooit meer. Jammer want ik vind het super leuk. Maar daar waren dus wel genoeg mannen en heb gewoon bijna de hele avond kunnen dansen. Of een poging doen tot. Want salsa is nog steeds niet mijn sterkste kant.

Zaterdag was een beetje een lazy zaterdag. Op de avond na, want toen ben ik weer op stap geweest. Even Zanzi. Nog nooit zo rustig gezien daar. Er was echt niets te doen. Toen gingen we naar Mojito’s. Jurkje aan. Hakjes aan. Klaar voor te dansen. Is er die stomme bokswedstrijd op. Gelukkig duurde dat niet heel lang en werd het uiteindelijk nog leuk.

Ik was met een vriendin mee naar huis gereden dus de dag erna moest ik nog mijn auto ophalen. En toen ik daar toch was, ben ik de rest van het middag aan het zwembad van Papagayo gaan liggen. Heerlijk. Zou ik eigenlijk vaker moeten doen een dagje aan het zwembad chillen. Was weer goed uitgerust en klaar voor weer een avondje uit. Zat toch al lekker in het nachtritme, dus kon nog wel een avondje bij. Op naar W&W.

zwembad-curacao

Mijn ticket naar Nederland is ondertussen ook geboekt, dus dat wordt kerst vieren in de kou met de familie. En m’n moeder komt over ruim een maand nog een weekje hier. Leuk leuk.

Tot volgende keer.


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *