Curacao pride

curacao pride

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef.


Afgelopen week was de Curacao Pride. Een evenement speciaal georganiseerd om te laten zien dat het normaal is om op het zelfde geslacht te vallen. Iets wat op Curacao nogal een dingetje is. Je hoort hier nog zo vaak dat mensen het niet accepteren. Heel bizar zo in 2017. Dus ik vind een geweldig initiatief dat ze op deze manier er meer aandacht voor vragen.

De pride werd op donderdag geopend op het Wilhelminaplein door de minister president van Curacao. Vooraf werd een enorme regenboog vlag vanuit Otrobanda naar Punda gedragen tijdens de walk. Eenmaal aangekomen bij het Wilhelminaplein was het daar een groot feest. Er hing zo’n goede sfeer en het was echt gezellig.

curacao pride

Vrijdag was er de Rainbow Lounge. Daar ben ik samen met een vriendin even heen geweest. Dat was bij de receptie van Flores Suites. Bij binnenkomst werd er een foto gemaakt met wat leuke attributen. Omdat we erg honger hadden zijn we eerst even een hapje gaan eten en daarna hebben we nog even een drankje gedronken. Ik kon helaas niet lang blijven want ik had nog meer plannen.

gay pride curacao

Zaterdag avond was de White-Party. Een heel tof feest rond het zwembad van Flores Suites. Prachtige locatie om een feestje te geven. En doordat iedereen in het wit gekleed was zag het er nog extra leuk uit. Ook geweldig wat voor’n creaties sommige mensen aan hadden. Heel leuk om te zien.

Het waren allemaal erg leuke feestjes met een heerlijke sfeer, lekkere muziek en veel gezelligheid.

curacaopride 2017

Natuurlijk heb ik ook nog andere dingen gedaan deze week. Zo heb ik ook nog gewoon gewerkt. Soms lijkt het alsof ik dat misschien niet doe, maar ook dat doe ik nog. Soms op hele mooie plekjes. Zo had ik deze week een afspraak bij Mood. Prachtig strand.

mood beach curacao

Ook heb ik deze week de lekkerste sushi ever op. We waren bij Katsu wezen eten, en waren met een hele groep meiden, dus we konden enorm veel verschillende rollen bestellen. Echt het was zo lekker! Zou het liefst vanavond weer gaan. Maja helaas ben ik niet rijk en heeft mijn lichaam ook af en toe groente nodig. Ik ga over 2 weken ook weer beginnen met sporten, althans dat zijn de plannen. Dus dan ga ik sowieso weer wat gezonder doen.

katsu sushi curacao

Vrijdag avond ben ik ook nog naar Hardwell geweest. Iemand die ik van een paar weken geleden kende had tickets gewonnen met een meet en greet. En ik mocht mee. Nou wisten we echt niet wat we daar bij voor moesten stellen, van zo’n meet en greet. Eigenlijk niet zoveel dus haha. Het was gewoon een handje geven. Even op de foto. En volgens mij had hij zelf ook geen flauw benul wat die verder moest doen. Dus we gingen maar weer verder feesten. Ook dit was weer een erg leuke avond.

Zondag was het een beetje regenachtig weer, maar we zijn toch maar naar het strand gegaan. Gelukkig was het toen we er waren wel droog gebleven. Voor zwemmen was het een beetje te fris maar voor een dutje op het strand was het eigenlijk perfect weer. ‘S avonds zijn we ook nog even naar W&W gegaan wat ook weer erg gezellig was.

Bon siman!


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *