Living the good life @ Curacao

piscadera curacao

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef.


acryl nagels curacao

^^ Mijn nagels zijn weer zo goed als nieuw. Met de vorige was gebeurd waar ik al bang voor was toen ik ze de 1e keer liet zetten. Ik heb ’t voor elkaar gekregen om 3 nagels te verliezen of zodanig beschadigd te krijgen dat ze eraf moesten. Ik ben hier eigenlijk ook veel te lomp voor. Dus Nu heb ik kortere gekregen zodat ik er deze keer hopelijk geen verlies. Ik snap echt niet hoe sommige vrouwen hier met hun – echt hele lange – nagels om kunnen gaan.

Het duurde dus ook veel langer dan de bedoeling was, en ik kwam veel te laat bij Pirates Bay aan waar ik afgesproken had. Ik ging een hapje eten met mensen waarmee ik de dag erna een fotoshoot had. Altijd weer afwachten als je afspreekt met mensen die je niet kent. Maar het was erg gezellig en we hebben heerlijk gegeten.

piscadera-curacao

^^ De dag erna stond dus de fotoshoot gepland. Eerst zijn we naar een landhuis geweest voor foto’s in trouwkleding. Allemaal mensen toeteren en zwaaien. Heel grappig. En bij het landhuis werden we ook zo leuk ontvangen. Daarna zijn we nog naar Piscadera geweest om ook nog wat foto’s op het strand te maken. Eenmaal klaar ben ik nog een biertje gaan drinken met hun totdat ik naar de Papiamentu les moest. Vorige week was de lerares aan het vertellen dat met wat alcohol op je beter een vreemde taal spreekt, dus ik heb haar advies maar opgevolgd.

chez ray curacao

Na de les ben ik nog een hapje wezen eten bij Chez Ray, waar ik uitgenodigd was. Een nieuw restaurant in de Penstraat. En wat was het lekker. We kregen allemaal verschillende gerechtjes, en alles was gewoon goed.

Zal ik weer restaurant reviews gaan schrijven?

De dag erna vierde een collega zijn verjaardag. Hij had ons allemaal uitgenodigd bij Scuba Lodge waar we gezellig geborreld hebben.

auto garage curacao

^^ Vrijdag heb ik mijn auto weer eens laten maken. Hij klonk vort alsof hij elk moment uit elkaar kon vallen en wilde opstijgen tegelijkertijd. Gelukkig heeft een vriend me geholpen, en het bleken de remschijven te zijn. Vervangen duurde alleen iets langer dan we gedacht hadden. Eerst bleek de winkel pas om 8 open te zijn, dus moesten we wachten. Daarna bleek de juiste sleutel om te vervangen er niet te zijn. Maar deze zou gebracht worden. Klein detail; wel vanuit Bandabou. Daarop wachten was ineens te lang, dus zijn we naar een garage gegaan, om ze daar te vervangen.

auto-curacao

^^ Daarna werd die ook nog eens helemaal gewassen en de velgjes mooi opgepoetst. En nu rijdt m’n autootje weer helemaal lekker. En als die zo gepoetst is, ziet hij er ook nog eens mooi uit. Ik herken soms mijn eigen auto niet eens als die weer eens gewassen is.

‘S avonds had ik wat vrienden bij mij thuis uitgenodigd voor een drankje. Was gezellig. Daarna zijn we nog even naar een Tambu feestje gegaan, maar daar was het erg rustig en niet zo leuk. Dus maar doorgereden naar een snek daar in de buurt, en dat was wel erg gezellig.

cabana Curacao

^^ Zaterdag was een stranddagje. Lekker heel de middag bij Cabana gelegen totdat de zon onder ging. Daarna ben ik even gaan eten bij een vriendin. Toen vlug naar huis en klaarmaken voor de avond.

zwarte-piet-curacao

Die dag was een vriendinnetje jarig, dus eerst zijn we bij haar thuis gaan zitten. Daarna gingen we naar een feestje in Spoonz. Helaas was het feestje niet super. Echt pas rond 2 uur begon het wat drukker te worden. Ik snap dat niet, dat mensen pas zo laat komen. Jammer.

Zondag heb ik overdag lekker in bed gelegen. Beetje filmpjes kijken enzo. Even lekker bijkomen van een erg drukke week. ‘S avonds ben ik nog naar W&W geweest. Was al lang niet meer op zondag geweest, omdat ik normaal om half 8 moet sporten op maandagochtend. Maar deze week ging niet door. Dus zo zie je maar weer hoe fijn een personal trainer is, zonder ben ik echt te zwak om te gaan. Vorige week ben ik wel netjes geweest hoor.


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

2 reacties

  1. M zegt:

    Wat heerlijk!
    Hier is het koud en grijs.

  2. Ooh, ziet er supergaaf uit! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *