Daaibooi strand.

daaibooi curacao strand

Daaibooi is een prachtig strand ongeveer in het midden van Curacao gelegen. Vanaf het centrum van Willemstad is het strand in een klein half uurtje te bereiken. Je kan gewoon gratis parkeren op de parkeerplaats voor het strand.

Op dit strand komen veel lokalen maar ook veel toeristen. Vooral in het weekend kan het nog wel eens behoorlijk druk zijn. Maar het strand is ruim en er is voldoende plaats om heerlijk te liggen. Doordeweeks is het een stuk rustiger, maar bijna verlaten is het eigenlijk nooit.

Er hangt een hele gemoedelijke sfeer op Daaibooi. Op zondag wordt er regelmatig gebarbecued, en komen familie’s en vrienden bijeen.

De kosten bij Daaibooi strand.

De entree prijs is gratis. Voor een strandbed betaal je 10 gulden, waarvan de helft borg is. De strandstoelen kun je halen bij het barretje en daar moet je ze ook weer terug brengen als je je borg terug wil.

Faciliteiten bij Daaibooi strand.

Er staan een aantal picknicktafels en palapa’s op het strand zodat je lekker in de schaduw kan liggen. Verder zijn er wc’s aanwezig, maar die zijn wel altijd smerig. Strandbedjes zijn aanwezig. En er is een barretje/snek. Je kan daar wat simpele dingetjes halen zoals een broodje kroket. En de lekkerste friet van het eiland.

daaibooi-curacao-strand

daaibooi curacao strand

daaibooi curacao strand

 

Klik hier voor een overzicht van alle mooie stranden van Curaçao.

 

4 reacties

  1. Tonja zegt:

    Een van mijn favoriete stranden! Vooral om het snorkelen. Zelfs als de zee ruig is kun je hier nog rustig zwemmen. Strand is ook lekker, en in de avond komen bruine pelikanen er hun vissen vangen, heel gaaf om te zien. En zonsondergang is er ook beautiful. Thanks voor de tip!

  2. […] Pingback: Daaibooi strand Curacao | Stranden op Curacao […]

  3. Rebecca zegt:

    Klinkt goed zeg en het ziet er ook super mooi uit. Ik heb hem op mijn lijstje gezet voor komende zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *