Eiland-meisje 2.0

eiland-meisje

Er gaan wat dingetjes veranderen op eiland-meisje.

Ik heb al verteld dat er iemand mij gaat helpen met deze site. Ik wil haar bij deze aan jullie voorstellen.

eiland-meisje

Dit is Chantal – aan de rechterkant, even voor de duidelijkheid – en zij gaat de sales doen voor eiland-meisje. Wij gaan advertentie ruimte aanbieden voor bedrijven op Curacao waarvan wij vinden dat zij de moeite waard zijn om te delen met jullie.

Chantal is begin dit jaar samen met haar hondje Takkie op Curacao komen wonen. Wij hebben elkaar leren kennen bij mijn vorige werk. Grappig detail: De eerste dag dat we elkaar ontmoetten – tijdens een boottochtje – zei Chantal dat ze eiland-meisje – niet wetende dat ik dat was – helemaal niet leuk vond. Waarop ik fel reageerde dat ze mij en mijn site niet moest afkraken. Een aantal maanden later.. en we werken samen.

Wat gaat er dan veranderen op eiland-meisje? In principe niet heel veel. De artikelen blijven hetzelfde. Het onderwerp blijft het zelfde. Ik blijf ook alles zelf schrijven, en mijn persoonlijke ervaringen delen. Wat er wel gaat veranderen, is de volgorde waarop de artikelen op de website komen te staan. Nu staan ze gewoon van nieuw naar oud. Maar vanaf nu kunnen bedrijven ervoor kiezen – uiteraard tegen vergoeding – om op de 1e pagina of zelfs helemaal bovenaan te staan, en blijven staan. Ook zullen er banners gaan verschijnen op de website. Rustig maar, niet van die irritante pop-up dingen met muziekje of iets dergelijks.

Zo, nu zijn jullie ook weer op de hoogte. Bij vragen, neem gerust contact met me op. Vragen over adverteren kunnen vanaf nu uiteraard naar Chantal gestuurd worden op het volgende mail adres; chantal@eiland-meisje.nl

 

2 reacties

 1. Sharon zegt:

  Supertof! Wat stoer dat je droom uitkomt! Ik wens jullie samen heel veel succes!♡ Ik hoop wel dat de bedrijven in Curacao ook naar nederland kunnen versturen anders word het moeilijk hihi

  1. Diana zegt:

   dankjewel!

   en haha naar nederland sturen ;P ze sturen niet eens naar Curacao. webshoppen is nog niet echt helemaal ingeburgerd hier. (op een aantal uitzonderingen na dan) Mijn doelgroep is vooral de mensen die hier heen verhuizen of hier op vakantie komen. Dus meer de bedrijven die met toerisme en wonen op Curacao te maken hebben zijn interessant voor mij, en ben ik interessant voor hun (en dat gaat chantal ze dus uitleggen haha).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *