#forever25

Jaja vandaag is mijn verjaardag. Maar ik vier het niet. Zolang je het niet viert, word je ook niet ouder. #forever25Β 

Ik ga wel wat leuks doen vandaag. Want werken op mijn verjaardag? Nooit! Nee, ik ga lekker een dagje naar Phantasialand. Daar mag je gratis naar binnen als je jarig bent. Heel, heel diep van binnen, ben ik toch nog een echte Hollander haha.

Dit wordt mijn laatste verjaardag hier in Nederland, en eigenlijk wilde ik dat groots vieren. Maar uiteindelijk had ik daar niet zo’n zin meer in. Dus we gaan lekker een dagje achtbanen testen en daarna naar een goed restaurant. Veel leuker dan alleen maar drankjes inschenken en taartjes rond brengen.

Het voelt wel een beetje gek dat dit mijn laatste verjaardag hier is. Volgend jaar vier ik het in Curacao. Alhoewel, misschien vier ik het wel nooit meer. #forever25. Ik wil helemaal niet ouder worden.

Maar wat als ik het wel wil vieren. Zouden er mensen op mijn verjaardag komen? Met andere woorden, zou ik daar dan al vrienden hebben, die graag naar mijn verjaardag zouden willen komen? Wel een beetje een enge gedachte. Want ik heb echt de meest geweldige vrienden nu. En soms ben ik wel eens bang dat ik nooit meer zulke leuke mensen tegen kom. Het moet toch maar net klikken. Maar we zien wel. Komt vast goed. En zo niet, dan geef ik gewoon een skype-feestje met iedereen hier in Nederland. Wel zelf de taart regelen.

verjaardag. #forever25

Mijn super geweldig verjaardagscadeau is een nieuwe website. Ik had die heel graag vandaag online gezet, maar hij is nog niet af. Dus ik zal nog even geduld moeten hebben. Maar ik kan al wel vertellen dat die Γ©cht heel erg mooi wordt. En eigenlijk kan ik niet wachten om ‘m te showen, maar ik doe het toch. Waarschijnlijk komt die deze week nog online.

 

Follow

Diana

Praat gezellig mee

31 reacties op “#forever25

 1. Natalia Qeemberly

  Superrrrrrr leuk, ik ben ontzettend benieuwd naar je nieuwe website !!
  Van harte gefeliciteerddddd met je verjaardag #Forever25.

  Nou nog even en dan zal ik zelf ook remigreren naar Curaçao, dus misschien dat ik het wel samen met jou kan gaan vieren volgend jaar lol. Zelf ben ik januari jaren en wordt ik 27, dus kom ik een stap dichterbij de dirty 30. Maar ik zit nog te kijken of ik het wil vieren in Miami of gewoon op curacao sinds ik dan toch al daar woon tegen die tijd.
  Maarja we zullen het wel zien.

  Groetjes.

  Reply
  1. Diana Post author

   dankjewel πŸ˜€

   haha wat een keuze, je verjaardag vieren in miami of curacao. allebei gaaf! Wanneer verhuis jij naar Curacao?

   Reply
  1. Diana Post author

   dankjewel πŸ˜€ maar phantasialand was helaas niet zo geslaagd. het was er serieus 12 graden kouder dan hier en hele dag regen.

   Reply
 2. Sabine

  Gefeliciteerd! Ik heb ook mijn 30e verjaardag hier gevierd, zonder familie en vrienden. Het kwam wel goed uit dat we op dat moment ook nog op vakantie waren ergens in het land, dus gewoon lekker met vriendlief gevierd πŸ™‚

  Reply
  1. Diana Post author

   dankjewel! ik ben ook heel benieuwd hoe die precies wordt haha. maar zover die nu af is is die al heel mooi hihi.

   Reply
 3. Karen

  Gefeliciteerd Diana!!! Heb een fantastische dag met veel gezelligheid en mooie momenten. Wat leuk die nieuwe site. De mijne gaat als het goed is, ook deze week live. Heel spannend! πŸ™‚

  Reply
 4. Dalinka

  Gefeliciteerd! Maak er een mooie dag van vandaag. Ik kan me best voorstellen dat het gek is dat dit je laatste verjaardag is in Nederland, maar er komen vast nog heel veel mooie, leuke en gezellige verjaardagen aan op Curaçao (of je het nu viert of niet:-p). Ik ben benieuwd naar de nieuwe layout!

  Reply
  1. Diana Post author

   dankje, leuke dag gehad gisteren?
   gister was phantasialand helaas minder geweldig, het was heel slecht weer. balen! Maar anders is het idd een heel gaaf park.

   Reply
 5. Godelieve

  Hartelijk gefelicteerd met je 25e verjaardag Diana πŸ™‚
  Maak er maar een hele gezellige dag van en veel plezier gewenst in Phantasialand!

  Een beetje benieuwd naar je nieuwe website ben ik nu wel natuurlijk πŸ˜‰

  Reply