Goedkope outfits koningsdag!

outfit inspiratie koningsdag 2015

Het is alweer bijna zover. De dag dat heel Holland zich hult in de meest lelijke kleur om de hele dag feest te vieren.

Ik weet zelf nog niet wat ik ga doen. ‘Vroeger’ ging ik altijd naar Eindhoven, maar daar is het altijd zo ontzettend druk op koningsdag, dat ik spontaan chagrijnig wordt als ik er alleen al aan denk. Dus dat gaat het niet worden dit jaar.

Misschien ga ik gewoon ergens op het terras zetten. Maar ik kan ook nog wel eens totaal van gedachten veranderen, en toch ergens tussen de feestende massa gaan staan.

Wat ik ook ga doen, ik zal natuurlijk wel in stijl gaan. En helaas is dat op koningsdag in het oranje. Wie heeft het bedacht, om de meest afzichtgelijke kleur te dragen bij dit soort feestjes?! Niemand komt weg met die kleur.

Dus ik besloot om op zoek te gaan naar de meest goedkope oranje items. Dan is het niet zo zonde om deze na koningsdag weer ver achterin de kast te laten verdwijnen.

outfit inspiratie koningsdag 2015

Boohoo Boohoo

outfit inspiratie koningsdag 2015

Boohoo Asos

outfit inspiratie koningsdag 2015

Asos Asos

 

Wat gaan jullie met Koningsdag doen? En gaan jullie in het oranje?

4 reacties

 1. zegt:

  “Wie heeft het bedacht, om de meest afzichtgelijke kleur te dragen bij dit soort feestjes?! ”

  Geestige vraag wel. Zou het iets met het koningshuis (HUis van ORANJE) te maken hebben, misschien?
  En dat het konings- of koninginnedag is? Ik zie de link.

 2. zegt:

  Oranje prachtige kleur! Ik houd er wel van! Vroeger veel oranje gehad en ook nu hangt de kleur nog wel in mijn kast

 3. zegt:

  Leuk! lekkere inspiratie! Ik vind het eerste jurkje erg leuk, helaas staat oranje me niet zo (dat model is niet voor niets donker en getint haha) Maar wie weet kom ik nog iets tegen wat wel bij een bleek huidje kan 😀

  Ik ga op de vlooienmarkt staan met al mijn spul, dus moet er natuurlijk wel leuk uitzien!

 4. Die tweede outfit is mooi, maar ik zou hem zelf niet zo gauw aan durven trekken :-D.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *