Grand Cafe ’t Klooster

Grand Cafe ’t Klooster zit direct naast het gelijknamig boutique hotel in Pietermaai. Dit restaurant stond al een tijdje op m’n lijstje om te proberen. Vorige week was het dan zover.

De sfeer.

Dit restaurant zit in een oud klooster wat er erg mooi uitziet. Binnen is het ook erg mooi, maar ik vind het fijner om buiten te eten. Je kan voor zitten. je zit dan wel aan een wat drukkere weg, maar het is leuk aangekleed en je hebt eigenlijk geen last van de weg. De securityman die ons heel vriendelijk ontving adviseerde ons om achter in de tuin te eten. Dus hij nam ons mee naar achter en we konden daar een tafeltje uitzoeken. Nu was ik daar al wel eens geweest en wist ik al dat je daar inderdaad heel mooi zit.

De service.

zoals ik al schreef werden we heel vriendelijk ontvangen door de securityman. Dat is gewoon alleen al leuk binnenkomen. De dame die de rest van de avond ons geholpen had, was ook erg vriendelijk en zorgde ervoor dat we niks te kort kwamen.

Het eten.

We startten met een amuse van het huis. Dat was toast met een tomatensalsa. Lekker. Daarna had ik voor de octopus gekozen als voorgerecht en de spareribs als hoofdgerecht. Allebei waren erg lekker. De porties zijn vrij groot en het zag er goed uit.

Naast vlees en vis gerechten kun je hier ook pizza en pasta eten. Mijn vriendin had de pizza en dat was ook lekker.

De prijs.

Voor de voorgerechten betaal je tussen de 15 en 30 gulden. Voor de hoofdgerechten rond de 40 gulden per gerecht. En voor de pizza’s en pasta’s rond de 30 gulden. Zeker niet duur voor wat je krijgt.

Je hebt hier ook speciale pizza en pasta avonden waardoor je heel voordelig kunt eten. Check hun Facebookpage voor de aanbiedingen.

Conclusie:

Ik zeg; een aanrader! Je zit er leuk, personeel is vriendelijk, eten is goed. Wat wil je nog meer.

De foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *