Hoe combineer je een culottes?

De culottes is toch wel hét kledingstuk van 2015. Nog niet iedereen kan deze broek helemaal omarmen, maar ik wel! Natuurlijk heb ik er dan ook in de kast hangen. En er staat ook al een outfitpost met een culottes online op eiland-meisje. Neem gerust een kijkje.

Op de juiste manier gecombineerd kan de Culottes erg vrouwelijk zijn.

Ik ga jullie een paar mooie combinaties laten zien die ik zelf helemaal geweldig vind.

Dus zo combineer je een Culottes:

Culottes combineren

Deze prachtige culottes van Asos is erg mooi gecombineerd in een compleet witte outfit. psst: deze is in de sale! 

Hoe combineer je een culottes - festival style

Deze vrolijke bloemenprint is perfect voor een festival. Combineer met dezelfde print top en je zal lekker opvallen. Dat mag op een festival. Top en broek zijn van Asos.

Hoe combineer je een culottes - culottes jumpsuit

Wie zei er ook al weer dat een culottes niet vrouwelijk en sexy kan zijn? Deze jumpsuit van New Look bewijst toch wel het tegendeel.

Culottes met sneakers combineren

Deze culottes van Asos is gecombineerd met sneakers en een laren jack. Dus zo zie je maar weer dat die broek ook op een stoere manier te combineren is.

culottes gecombineerd op vrouwelijke manier

Soms is simpel speciaal genoeg. Zoals in deze outfit. Deze culottes van Oasis is prachtig gecombineerd met een simpele witte top en de hakken maken deze outfit in 1 klap helemaal vrouwelijk.

 

Wat vind jij van de culottes? En hoe zou jij deze broek combineren?

Follow

Diana

Praat gezellig mee

8 reacties op “Hoe combineer je een culottes?

 1. Romy

  Leuke post! Ik was eerst niet zo enthousiast, maar vind hem nu heel erg leuk omdat hij er ook in allerlei mooie kleuren en stoffen is. Misschien dat ik hem nog ga proberen, het kan heel chic staan!

  Reply
 2. Eva

  Ik wist niet dat het zo hete haha! Vind het wel erg mooi en zomers zo’n broek 🙂 Ik zou hem met hakken dragen zoals op het laatste plaatje~

  Reply
 3. Roxanne

  Ik zag ze vorige week overal in de sale hangen. Toen dacht ik nog; typisch gevalletje van een gefluisterde trend die het in de praktijk nooit gemaakt heeft.

  Reply
  1. Diana Post author

   komt ook omdat dit pas het eerste jaar is dat deze broeken weer in de winkels liggen. mensen durven nog niet en weten niet hoe ze te combineren. trends zetten meestal pas het jaar erop echt in bij de grote massa, als ze al andere erin hebben zien lopen.

   Reply