Jurkjes Nelly.com     

nelly sale 100 jurken voor 14.95

Sorry, als ik jullie in de financiele problemen help, maar nadat ik gister deze geweldige korting tegen kwam, kwam ik vandaag al weer een héle leuke korting tegen.

Namelijk 100 jurkjes voor 14.95 per stuk bij nelly

Ik heb er 2 besteld. Een wit jurkje en een baby roze. helaas moet ik nog even wachten voordat ik ze kan dragen. Nieuwsgierig naar welke jurkjes ik besteld heb? Ook deze komen in de shoplog van volgende week! Die ondertussen behoorlijk uit aan het breiden is haha.

Volgens mij wordt het echt heel erg tijd om te verhuizen naar een warmer oord. Want ondertussen heb ik meer zomerse jurkjes dan dat er hier dagen zijn waarop je ze kunt dragen.

Ik praat het maar goed voor mezelf omdat ik straks niet meer zoveel kan shoppen, want in Curacao is de – mooie! – kleding wat duurder. Dus dat vind ik wel een goede reden om nu wat extra in te slaan. Toch?

nelly sale 100 jurken voor 14.95

7 reacties

 1. zegt:

  Wat een schattige jurkjes 😀 En inderdaad chille korting, ik ga ook eens kijken op de site!

 2. zegt:

  Wat leuk! Ik ga meteen even kijken, ik heb nog een jurkje nodig voor een bruiloft!

 3. zegt:

  Wauw dat lichtroze jurkje is echt schattig!

 4. Waar vind ik dat rode jurkje met kant? (link)
  Als ik op jouw linkjes klik lukt het niet 🙁

  Liefs

 5. zegt:

  Wauw, dat rechterjurkje is echt een beauty!

 6. zegt:

  Wat een leuke jurkjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *