Jurkjes Nelly.com     

Sorry, als ik jullie in de financiele problemen help, maar nadat ik gister deze geweldige korting tegen kwam, kwam ik vandaag al weer een héle leuke korting tegen.

Namelijk 100 jurkjes voor 14.95 per stuk bij nelly

Ik heb er 2 besteld. Een wit jurkje en een baby roze. helaas moet ik nog even wachten voordat ik ze kan dragen. Nieuwsgierig naar welke jurkjes ik besteld heb? Ook deze komen in de shoplog van volgende week! Die ondertussen behoorlijk uit aan het breiden is haha.

Volgens mij wordt het echt heel erg tijd om te verhuizen naar een warmer oord. Want ondertussen heb ik meer zomerse jurkjes dan dat er hier dagen zijn waarop je ze kunt dragen.

Ik praat het maar goed voor mezelf omdat ik straks niet meer zoveel kan shoppen, want in Curacao is de – mooie! – kleding wat duurder. Dus dat vind ik wel een goede reden om nu wat extra in te slaan. Toch?

nelly sale 100 jurken voor 14.95

Follow

Diana

Praat gezellig mee

7 reacties op “Jurkjes Nelly.com