Super snel naar Klein Curacao

online excursie boeken op curacao |klein curacao powerboat

Laatst was ik weer een dagje naar Klein Curacao geweest, en zoals altijd was het weer een heerlijke dag. Dat eilandje – hoe weinig er eigenlijk ook te doen is – verveeld nooit. Het uitzicht over dat extreem blauwe water blijft mooi, en het geeft gewoon het ultieme vakantie gevoel.

Dit keer was ik met de powerboat mee geweest. Dit is een snelle boot die je in minder dan een uurtje naar klein Curacao brengt. En geloof me, het is echt heel gaaf! De opstap plaats is bij Jan Thiel strand, en zodra je een stukje van de kust bent gaat het gas open.

Deze trip is dan ook heel anders dan alle andere Klein Curacao trips. De tocht naar Klein Curacao is al een hele belevenis op zichzelf. Je zit achter elkaar, en je moet je goed vasthouden en blijven zitten. De trip is best wild, maar met deze boot heb je wel de kleinste kans op zeeziekte.

Toen we aankwamen bij Klein Curacao maakten we nog even wat rondjes – gewoon omdat het kon – en uiteindelijk vaarden we naar de kust. Alle spullen worden aan land gebracht en het relaxen kon beginnen. Ik spreidde mijn handdoekje op het witte zand, nam een koude cola en genoot van de rust. Later op de dag heb ik nog een rondje gelopen over het eiland.

Rond half 4 varen we weer richtig Curacao, en zat de trip er weer op. Ik vond het echt heel gaaf en raad deze trip dan ook zeker aan.

Boek hier je trip naar Klein Curacao met de powerboat.

Het voordeel van online boeken is gegarandeerd een plekje op de datum die jij wil.

klein-curacao-powerboat

Klein Curacao boot trip | excursie | dagtrip.

Klein Curacao boot trip | excursie | dagtrip.

Klein Curacao boot trip | excursie | dagtrip.

Klein Curacao boot trip | excursie | dagtrip.

Hier vind je meer leuke dingen om te doen op Curacao. 

 

3 reacties

  1. […] Meer informatie en mijn ervaring met de dagtocht naar Klein Curacao met de Powerboat. […]

  2. zegt:

    Ik had eigenlijk nog nooit van klein Curacao gehoord, maar het ziet eruit als een plek om lekker te ontspannen. En zo’n snelle boot… dat lijkt me echt gaaf om daarmee te varen. Nog nooit gedaan, hoewel we ze in Thailand ook regelmatig zagen. Toch altijd voor de relaxte, langzame (en veel goedkopere) boot gegaan.

  3. Jeetje wat is het daar kaal, ergens denk ik toch altijd dat er palmen in de tropen horen te zijn 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *