Kyoto sushi

kyoto curacao - sushi restaurant

Ik als sushi liefhebber moet natuurlijk wel testen waar je het beste sushi kan eten in Curaçao. Deze week was Kyoto aan de beurt. Dat sushi restaurant zit naast de AH in Jan Thiel.

De sfeer

Hier kan ik heel kort over zijn. Die is er niet. Het ziet er gewoon heel ongezellig uit. Er is een klein terras, maar deze heeft uitzicht op het parkeerterrein. Binnen is het licht veel te fel. En eigenlijk ziet het er een beetje uit als een fastfoodrestaurant. Daarnaast vind ik ook dat de airco te hoog staat.

De service

De service was gewoon goed. De mensen die er werken waren vriendelijk, en kwamen op tijd vragen of we nog iets te drinken wilden. We hoefden ook niet lang op ons eten te wachten.

Het eten. 

De kwaliteit van de sushi is erg goed. Ze zijn goed gevuld, en ook met de toppings zijn ze niet zuinig. Je hebt ook een behoorlijke keuze uit verschillende rollen sushi. Daarnaast staan er ook andere gerechten op de kaart zoals gril en wok gerechten. Voor als je liever geen sushi wilt. En je kan er ook nog aan een teppanyaki plaat eten. Wij hadden gekozen voor de kyoto salade, een salade van zeewier en verschillende soorten vis. En 2 rollen sushi. We kozen voor de design rol en de carnival rol. Alle 3 de gerechten zijn hele erge aanraders. Echt super lekker.

De prijs.

De sushi kost gemiddeld 25 tot 29 gulden per rol. Het zijn wel behoorlijk grote rollen en echt van goede kwaliteit, dus ik vind de prijs prima. De warme gerechten zijn zo’n 30 tot 40 gulden, met een paar uitschieters naar boven.

Conclusie.

Ondanks dat de sushi écht heel erg lekker is, zal ik hier niet snel meer naar toe gaan. Voor mij is het gewoon belangrijk dat je ook een beetje gezellig zit, en dat is hier niet. Je hebt het gevoel in een fastfoodrestaurant te zitten, wat ik erg jammer vind. Als ze wat aan het interieur zouden doen, zou dit een hele verbetering zijn. Maar mocht je de sfeer niet zo belangrijk vinden, dan kan je hier heerlijk sushi eten.

Wel nog even een klein dingetje. We hadden met de creditcard betaald, en ze hadden de prijs die het kostte in guldens, in dollars afgeschreven. Dit is verder wel netjes opgelost, maar let hier dus op.

 

kyoto curacao - sushi restaurant

^^ De Kyoto salade

kyoto curacao - sushi restaurant

^^ De sushi. 

 

kyoto curacao - sushi restaurant

kyoto curacao - sushi restaurant

^^ Het interieur 

Op zoek naar meer restaurant reviews? Die vind je hier.

Heb jij hier ooit gegeten? Laat jouw mening dan achter in de reacties. 

 

6 reacties

 1. Vanessa zegt:

  Hoi, ik werk bij Kyoto en ik vind het altijd leuk om te lezen wat de gasten vinden van het restaurant of het eten. Over de airco wil ik wat zeggen: het verbaasd me iedere keer dat vooral Nederlanders het er te koud vinden. Ik bedoel neem me niet kwalijk als ik dit zeg, maar is Nederland geen koud land? En is het op Curaçao soms niet te warm dat de airco dan een goede opfrisser is? Wij ( lokalen) vinden Nederland weer te koud en de airco juist lekker. Echt een omgekeerde wereld, niet? En verder wil ik nog het ander kwijt over de credit card. De credit card ( Visa en Mastercard) is ALTIJD in dollars. Niet alleen bij Kyoto maar overal. Omdat het een internationale betaalmiddel is. Daar kunnen wij niets aan veranderen. Als dat een probleem is dan moet je gewoon betalen met je pinpas of kontant.
  Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben gehad. En kom gezellig eens lekker bij ons eten.

  1. Diana zegt:

   Hoi Vanessa,

   Dankje voor je reactie. Nederland is inderdaad te koud, daarom ben ik ook hier komen wonen 😉 Ik heb ook niets tegen airco, maar vind deze op veel plaatsen hier op Curacao echt veel te laag staan, waardoor ik dus niet graag binnen eet. Gewoon mijn mening (en idd van vrijwel alle Nederlanders haha, wij komen hier voor de warmte)

   Met de credit card bedoel ik dat het 120 gulden kostte en dat er 120 dollar afgeschreven werd. Dat was het probleem. Dat het in dollars afgeschreven wordt maakt niet uit, maar dan wel graag het juiste bedrag 🙂

 2. […] we de auto eenmaal hadden, zijn we maar snel boodschappen gaan doen. Daarna zijn we lekker sushi gaan eten. Daar had ik wel trek in na alleen een bordje pasta die dag […]

 3. zegt:

  Ik bem eigenlijk nooit daar geweest, mijn favorite is Chopstix in Sta Rosa. Ook daar hebben ze te koude airco, zoals eigenlijk overal binnen. Uit eten op Korsou = vestje mee hahah!

 4. zegt:

  De sushi ziet er goed uit maar zoals je al zei van de sfeer, zag ik het ook terug in de foto’s 🙂

 5. Jammer dat het niet gezellig is daar 🙁 Een goede en leuke sushitent vinden is en blijft lastig… Mijn favoriete sushi restaurant zit in Zandvoort, ook niet echt handig voor als je in Maastricht woont haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *