De laatste weken van 2019

kerst op curacao

Wat is dit jaar ongelooflijk snel gegaan. We zitten al weer aan het einde van 2019. En die laatste weken waren weer erg leuk. De feestdagen. Vele strandjes. Lekker gegeten. En mijn ouders hier.

Hier een overzichtje van wat we de laatste dagen gedaan hebben hier op het lekker warme Curacao.

regenboog curacao

Er was veel regen, en dat betekend mooie regenbogen. Vanuit ons huis hebben we heel mooi uitzicht. Alles is mooi groen nu en als er dan zo’n mooie regenboog aan de lucht staat moet ik daar natuurlijk mijn camera bij pakken.

wonen op Curacao | mijn ervaring.

We hadden ook weer hele leuke tourtjes deze week. Ook weer 1 gecombineerd met een fotoshoot. Dat vind ik eigenlijk het allerleukste om te doen. Een fotoshoot tijdens een tourtje. Dat is zo leuk omdat je dan echte foto’s krijgt. Mensen die van het mooie eiland en omgeving zitten te genieten vastleggen met de camera. Super leuk, en het resultaat is altijd erg mooi.

trouw shoot curacao

Ik wil me komend jaar ook gaan focussen op bruidsfotografie. Trouwshoots heb ik al vaak gedaan. Ook super leuk om te doen. De mensen zijn op hun mooist, en ik mag dat vast leggen. Dat wil ik vaker doen, en ook de wedding zelf. Dus ik dacht laat ik gewoon een oproepje plaatsen of ik op iemands bruiloft mag fotograferen. Daar reageerde veel mensen op en de week erop stond ik dan op een bruiloft te fotograferen. Op de foto hierboven zat de bruid net in de make-up. Wat zeg ze er mooi uit hè.

’t was wel lekker Curacao’s. We moesten om 3 uur vertrekken naar Kranshi, maar de jurk kwam pas om half 4. Dus meteen gehaast en gelijk kunnen oefenen met als alles niet helemaal volgens plan loopt.

trouwshoot curacao

Hierboven het moment dat de bruidegom voor het eerst zijn bruid zag. Aan zijn blik te zien vond hij haar heel erg mooi. En dat was ze ook. Ik vond het heel erg leuk om te doen, en hoop dan ook nog heel vaak een bruiloft te mogen fotograferen.

kerst shoot curacao

De laatste maand heb ik ook een paar keer een kerstshoot gedaan op het strand. Mensen konden voor een klein prijsje een leuke kerstfoto laten maken. Het resultaat was heel erg leuk.

20191217_152850

Halverwege deze maand zaten we weer bij Airport Hotel. Te wachten op mijn papa en mama die vanuit Nederland kerst op Curacao kwamen vieren. Terwijl we aan ’t wachten waren konden de kinderen lekker zwemmen en wij een wijntje drinken. Veel beter dan wachten op Hato zelf.

uiteten op Curacao

Natuurlijk zijn we ook veel wezen uiteten, want we houden van lekker eten. De eerste avond waren we met z’n allen bij de boogjes eten. Hopi lekker. Hier boven een foto dat we met z’n viertjes bij Cristal zaten, waar we ook echt heerlijk gegeten hebben. Voor iedereen die het nog niet weet, mijn broertje woont ook hier op Curacao.

boat trip curacao

Jainairo was ook nog jarig geweest. We gingen die dag lekker varen met Hakuna Matata Family Boattrips. En zoals altijd was het ook deze keer weer een erg leuke dag. Toen we terug kwamen zijn we nog met zn allen gaan uiteten om de dag af te sluiten.

20191224_154320

Hij had ook nog een schommel gekregen. Dus die hebben we maar meteen opgehangen. Grapje, wij kunnen dat soort dingen niet, papa heeft hem opgehangen.

20191223_180312

Ik heb ook maar eens mijn oude auto’tje te koop gezet. Dus mocht je nog een auto willen die altijd kapot gaat, dit is je kans.

20191225_102357

En toen was het al weer kerst. Ik wilde een leuke kerstfoto maken van Yakita, die leuk in een kerstmuts ligt en super schattig is enzo. Maarja die hond wil natuurlijk weer niet meewerken.

kerst op Curacao

Dan gaan we zelf maar op de foto met een sneeuwpop. Niet zelf gemaakt hoor. Wel zelf gevonden op Cas Abou. En wie dat linkse kindjes is.. Geen idee. Kom maar gewoon gezellig mee op de foto.

20191225_210019

Met kerst zijn we samen met m’n ouders bij Blessing gaan eten. En het tonijn voorgerechtje daar is de allerlekkerste van het hele eiland. Was een leuke avond en we hebben super lekker gegeten.

20191219_180839

We hebben natuurlijk ook verschillende strandjes bezocht laatste weken. Als we niet hoefden te werken, gingen we lekker mee naar het strand. Even proosten met mama tijdens de zonsondergang.

20191222_175121

En hier nog een mooie zonsondergang bij Mambo beach waar we een dagje luieren op het strand hadden gecombineerd met een kerstshoot.

20191227_154107

We konden niet elke dag op het strand liggen want we moesten natuurlijk ook wat werken. Ow wacht ons werk is ook vooral op het strand. Normaal doe ik de ‘afwas’ na de picknick, en lacht Mike me altijd uit als ik de borden in de zee aan het spoelen ben. Deze keer deed hij het een keer, dus dat moest op de foto.

Gister hebben we mijn ouders weer naar het vliegveld gebracht en gaan wij ons voorbereiden op oudjaarsdag. We gaan allemaal lekkere hapjes maken.

Tot volgend jaar. Een we wensen jullie een heel gelukkig 2020.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *