Living the good life @ Curacao

loversbeach-curacao

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef.


Vorige week had ik weer een hele leuke fotoshoot. We – oke hun, ik niet – gingen het water in en hadden voor de spiegel wat geoefend met leuke poses. Dat werd lachen maar het resultaat is er hoor. Soms is het wel vort spannend of een shoot door kan gaan. Het regenseizoen is in volle gang, en regelmatig zijn er dus wat regenachtige dagen. Die maandag dus ook, maar gelukkig trok het later op de dag weer open en kregen we ook nog een prachtige zonsondergang.

sunset curacao

Deze week ben ik ook weer wezen sporten. Ik vind het nog steeds heel pittig om om half 8 in de sportschool te staan. Maar Jericette – m’n personal trainer – sleept me er elke keer weer doorheen hoor. Ik heb het idee dat ik ook echt al wel wat resultaat begin te zien.

personal trainer op curacao

Met de Papiamentu les gaat het ook nog goed. Dinsdag had ik m’n vriendinnen de vorige les uitgelegd terwijl we gezellig samen gegeten hebben. En woensdag hadden we les 3. Daarna zijn we nog naar Cabana geweest. Er was daar een feestje, en het was eindelijk weer druk. Was weer een heerlijk avondje.

Vrijdag was het tijd voor trukipan. Het moet natuurlijk ook niet allemaal TE gezond worden he haha. Dus met wat vriendinnen afgesproken bij de Bbq-Express en daarna hebben we nog een drankje gedaan bij een vriendin thuis aan het zwembad.

Zaterdag was een heerlijke dag. Eerst waren we even naar Loversbeach gegaan. Een strand is het niet meer te noemen, want dat was echt volledig weg. Maar het is daar nog steeds zo mooi. Ontzettend blauw water en je ziet helemaal tot aan Blue Bay de kustlijn.

loversbeach-curacao

Daarna zijn we naar Kokomo gegaan. Want hoe mooi Loversbeach ook is, je kan er niet echt lekker gaan liggen ofzo. En een lekkere lunch – zoals bij Kokomo – serveren ze er ook niet. We wilde de dag nog afsluiten met een ijsje bij de Macdonalds. Dus wij daar helemaal heen gereden. Super druk op de weg, en nog drukker bij de mc drive. Zijn we eindelijk aan de beurt, is er geen ijs. Echt wat kan het leven oneerlijk zijn. – sarcasme mensen, sarcasme -.

kokomo-curacao

‘S avonds zijn we nog opstap geweest. Wat echt een heel gezellige avond was, dus zondag werd een Netflix-dagje. Tot wat later op de middag, want er stond nog een bbq op de planning bij vrienden thuis. Ik heb me helemaal buikpijn gegeten, want ach, dag erna toch weer naar de sportschool..

Bon siman!


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *