Online spullen bestellen op Curacao.

btw vrij shoppen in het buitenland op Curacao

Voor iedereen die al een tijdje op Curacao woont is het denk ik wel algemeen bekend dat je op Curacao toch een heel stuk slechter kunt shoppen dan dat we in Nederland gewend waren. Je hebt hier zeker wel wat winkels. Ook echt wel wat leuke winkels. Maar helaas zijn die leuke winkels dan weer aardig aan de prijs. Of de winkels die dan weer wel betaalbaar zijn, daar zijn de spullen gewoon niet van zo’n goede kwaliteit. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk.

Wat veel mensen dus doen is spullen vanuit Nederland bestellen en hier laten komen. Er komen dan wel de verzendkosten en de invoerkosten nog bovenop. Maar wisten jullie al dat je geen BTW hoeft te betalen in Nederland als je je spullen besteld voor op Curacao? Dat scheelt toch weer een heel stuk. Ik zelf weet helemaal niet hoe dat allemaal werkt enzo, maar dat hoeft ook niet want je hebt daar gewoon bedrijven voor die dat voor je regelen. Lekker makkelijk.

Zo bestel ik altijd mijn camera’s en lenzen en andere spullen die ik nodig heb voor de fotografie uit Nederland. De spullen die ik wil zijn simpelweg niet te koop op Curacao, of ze zijn dubbel zo duur. En met alle respect voor de locale ondernemer, ik ga niet het dubbele betalen als ik het ergens anders wel voor de normale prijs kan krijgen.

Een goed bedrijf die deze service levert is Shop plus Ship.

Je kan daar gewoon kleine bestellingen doen zoals bijvoorbeeld een nieuwe camera, je nieuwe inrichting van de woonkamer bij de Ikea tot aan grote (zakelijke) bestellingen voor een compleet interieur of bouwmateriaal.

Je kan gewoon contact met ze opnemen en ze kunnen je een prijs geven wat de totaal prijs is van je bestelling in Nederland geleverd op Curacao.

Bedankt me later maar voor deze tip 😉

btw vrij shoppen in het buitenland op Curacao

Bestellen jullie wel eens online spullen op Curacao?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *