Outfit shoot – festival look

Ik weet het, het is al weer een behoorlijke tijd geleden dat ik een outfit online heb gezet. Iets met luiheid. Ik maak me altijd pas op het laatste moment klaar, en vriendjelief is dan al een het miepen dat we te laat zijn. Dus dan vraag ik maar niet meer of die ook nog even foto’s wil maken. Maar afgelopen weekend hebben we toch even de tijd genomen om wat mooie foto’s te maken.

Normaal maak ik de foto’s gewoon bij mij thuis, maar deze keer dacht ik ‘ik ga er eens iets moois van maken’. Elke keer als ik een grote wandeling met Akira – mijn hond – maak, kom ik langs mooie plekjes. En elke keer bedenk ik me dan dat ik daar prachtige foto’s zou kunnen maken. Nu ben ik samen met mijn fotograaf slash vriendje daar naar toe gegaan en hebben we de foto’s gemaakt. En ik moet eerlijk zeggen dat ik best wel trots ben op het resultaat. Wat een top fotograaf heb ik toch haha.

Deze shoot is in samenwerking gemaakt met Moderood. Een vrij nieuwe webshop met prachtige kleding. Ze verkopen verschillende merken zoals Tailor & Elbaz en LA Sisters. Maar ook Gsus, B Loved en nog een aantal leuke merken. Neem anders eens een kijkje op de website.

Ik heb een prachtige tuniek en een mooie blouse mogen ontvangen. De blouse show ik jullie volgende week. Vandaag draait het om de Tuniek. Ik vond hem op de afbeelding al mooi, maar toen ik hem in mijn handen had kreeg ik echt even een ‘wow’ gevoel. Prachtige kwaliteit. Hij heeft ook zo’n leuke festival look. Het is lastig te zien op de foto’s, maar die figuurtjes zijn er allemaal op geborduurd. Hij is van het merk B Loved. Ik kende dat merk nog niet, maar ik kan je nu al vertellen, daar komen meer items van in mijn kledingkast.

Ik vond de tuniek zo mooi, dat ik verder weinig heb toegevoegd aan de outfit. Niet nodig, en zou alleen maar afleiden. Door het hoge gras kun je mijn schoenen niet zien, maar ik droeg er simpele blauwe espadrilles van Havaianas onder.

Tadaaa: 

 

outfit-inspiratie-festival

festival-outfit-inspiratie-moderood

festival-jurk-outfit-inspiratie

festival-inspiratie-outfit

boho-jurk-combineren-festival

 

Check hier al mijn outfit shoots.

Wat vind jij van deze outfit?

 

25 reacties

 1. […] boho dress. Ik ben erg trots op deze foto’s. […]

 2. Wat een leuk jurkje ♥

 3. Ook nog even hier reageren, haha, want het is echt een te mooie shoot!! En inderdaad een enorm verschil met je eerste outfit shoot. De effecten met het licht op deze foto’s zijn echt prachtig!

  ♥♥♥

  1. Diana zegt:

   ja wat een verschil he haha. gelukkig kan ik over een aantal maanden terug naar daar om nieuwe foto’s met die achtergrond te maken haha.

 4. Mooie dame, mooie tuniek, mooie foto’s!

  1. Diana zegt:

   wat lief dankjewel

 5. […] gemaakt op een heerlijk zonnige dag. En stiekem ben ik best wel trots op het resultaat. Klik hier voor meer foto’s. Vooral als je dat vergelijkt met mijn allereerste outfit shoot. Die foto’s zijn eigenlijk […]

 6. zegt:

  Leuk! Dat jurkje doet het vast goed op Korsou! 😀
  Ik heb een aantal kettinkjes van Bloved. Helaas zijn die niet meer zo mooi…

  1. Diana zegt:

   danki, en ja, heel jammer dat veel spulletjes snel lelijk worden daar. De sieraden die ik zelf maak blijven daar ook niet mooi. maja mooi weer en vlak bij het strand wonen vind ik toch net wat belangrijker dan dat m’n sieraden mooi blijven haha.

 7. zegt:

  Wat een prachtige foto’s! Je jurkje staat je ook erg goed! 😀

  xxx

  1. Diana zegt:

   dankjewel 😀 i kben ook heel erg blij met het jurkje 😀

 8. zegt:

  Wat een super leuke jurk!

  1. Diana zegt:

   dankje!

 9. zegt:

  Heel mooi!

  1. Diana zegt:

   dankjewel

 10. zegt:

  Wat ontzettend leuk zeg! De foto’s zijn heel mooi geworden. <3

  1. Diana zegt:

   dankjewel <3

 11. Oeh prachtig, die foto’s zijn echt mooi 🙂 Good job boyfriend!

  1. Diana zegt:

   ja heeft die mooi gedaan he haha. 😀

 12. zegt:

  Hele leuke outfit, staat je echt heel erg goed meid en wat een mooie foto’s!

  1. Diana zegt:

   dankjewel 😀

 13. zegt:

  Wat een prachtige foto`s, je jurkje is echt geweldig!
  Liefs

  1. Diana zegt:

   dankjewel 😀

 14. Wauw, wat een leuk tuniekje! Ik vind je tattoo er ook echt geweldig uitkomen op deze foto’s!

  1. Diana zegt:

   dankjewel, en ja, die past er wel bij he 😉 haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *