Klaar met het regenseizoen!

panache resort Curacao jan thiel

Weekoverzicht – Elke week vat ik mijn week samen. Dus elke maandag kun je hier lezen over mijn leven op dit mooie eiland. 


Helemaal klaar met het regenseizoen ben ik. Ik hou van een flinke tropische regenbui. Maar hele dagen regen.. Nee, doet me teveel aan Nederland denken. Ik weet, goed voor de plantjes enzo. De natuur is prachtig groen hier op Curacao nu. Maar toch, ik ben er klaar mee. Dagjes strand worden ingewisseld voor dagjes Netflix. Leuk voor een keer, maar niet 3 weekenden na elkaar.

Werk afspraken vallen in de regen. Rij je helemaal naar Jan Thiel – en dat is best een stukje rijden vanuit Grote Berg – om foto’s te maken van een prachtig resort. Begint het precies op het moment dat ik de camera uit mijn tas haal te regenen.

panache resort Curacao jan thiel

^^ Maar wel een grote regenboog vast kunnen leggen. 

De dag erna regende het de hele dag. En zoals veel van jullie wel weten, zijn de wegen op Curacao niet gemaakt voor veel regen. Hele delen lopen onder water. En juist die dag had ik weer een aantal afspraken in Jan Thiel. Toch maar in de auto gestapt en die kant opgereden. Eerst had ik een afspraak bij Hairloxx om mijn extensions te laten verwijderen. Dus ik ga nu weer met kort en dun haar door het leven. Daar hadden ze nog mijn haren mooi gestyled. – Binnenkort daar meer over op de blog + een hele gave winactie! –

hairloxx Curacao

^^ Zo mooi gestyled. Binnen een kwartier helemaal weg door de regen. Helaas. 

Stranddagjes zijn er dan ook niet zoveel geweest deze week. 1 keer ben ik heel even wezen zwemmen om wat lichaamsbeweging te krijgen. Heb het nog nooit zo rustig bij playa Daaibooi gezien. Wat een trieste bedoeling op het strand.

playa daaibooi Curacao

^^ Daaibooi op een iets zonnigere dag.

Oke, en ik heb nog een drankje gedaan bij Zanzibar. Aan de bar onder de palapa. Je moet wat hè. Vrijdag avond ben ik naar een vriendinnetje gegaan om daar een drankje te drinken. We verplaatsen de happy hours gewoon naar thuis, onder het afdak.

Zaterdag avond was het gelukkig droog dus zijn we toch maar naar Zanzibar gegaan. We waren aan het twijfelen want als het regent is er natuurlijk niets aan. Dat is dus toch nog een leuke avond geworden.

Verder ben ik ook deze maand weer naar Latin Lounge geweest. Op het begin van de avond was er een workshop Dominicaanse bachata. Dat was toch een niveautje te hoog voor mij haha. Maar wel leuk hoor. Later op de avond kun je daar gewoon dansen. Vind dat altijd leuke feestjes.

Tot volgende week.

Bon siman.


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

2 reacties

  1. zegt:

    Ik ben ook lekker weer op het eiland op vakantie en de regen vind ik inderdaad erg vervelend, Leuk voor eventjes, maar niet als het de hele dag zo doorregent. Wilde nog leuke outfit foto’s maken voor de blog, maar dan kan allemaal even niet door gaan haha

    x
    tiffany

  2. zegt:

    Haha ik ken het gevoel Ik hoop ook echt dat het regenseizoen hier stopt. Medio december ongeveer. Als het bij jou over is zal het hier ook wel over zijn. Hoop ik Haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *