Roast Cannibal Rumbar

Dit lekkere restaurant zit in de Nieuwstraat, 1 van de leukste straatjes van Curacao. Ondertussen ben ik hier al verschillende keren geweest, dus tijd voor een restaurant review.

De sfeer.

Niet alleen de straat waar Roast Cannibal Rumbar zit heeft veel sfeer, het restaurant zelf ook. Een prachtig monumentaal pand en leuk ingericht. Als je met 2 of 3 personen bent is het ook heel leuk om voor op het terras te eten met zicht op de straat. Er zijn ook een aantal gewone tafeltjes buiten, en ook binnen zit je leuk.

De service.

Bij ontvangst wordt uitgelegd hoe de kaart werkt, je kan namelijk kiezen uit 2 verschillende concepten, maar meer daarover zometeen.. Er werken vriendelijke mensen in de bediening en er werd netjes uitgelegd wat we allemaal kregen. Ook werd er gevraagd of we nog even wilden wachten, of dat we al klaar waren voor de volgende gang.

Het eten.

Ik denk dat ik in een maand tijd hier 3 keer gegeten heb, dus in principe zegt dat genoeg. Je kan kiezen uit shared dining of uit gewoon een gangen menu. Ik heb beide geprobeerd en allebei waren erg lekker. Bij shared dining ga ook zeker voor de watermeloen, die was echt verrassend lekker. Net als de ravioli. En eigenlijk alles.

De laatste keer hadden we een 4 gangen menu genomen. we gaven van te voren aan wat we wel en niet lusten en dan maakt de chef heerlijke gerechten voor je. je kan hier ook nog een bijpassend wijn arrangement bijnemen. Dit hadden wij gedaan en ook de wijnen waren erg lekker.

De cocktails zijn ook goed. Er staat een spicy cocktail op de kaart, dat is mijn favoriet.

Het is trouwens ook een rumbar, dus ze hebben ook keuze uit 80 verschillende rums.

De prijs.

De prijzen van de shared dining gerechten zijn tussen de 30 en 35 gulden per stuk. En aan 2 tot 3 gerechtjes p.p heb je genoeg.

De prijs van een 4 gangen menu is 125 gulden en bijpassend wijnarrangement 60 gulden.

Hiermee zit het qua prijs een beetje aan de hogere kant voor Curacao, maar daarvoor krijg je dan ook goede kwaliteit voor terug. Deze prijzen vind ik het dan ook zeker waard.

Conclusie:

Voor iedereen die van fine dining houdt, is dit restaurant echt een aanrader. Als je gewoon een groot bord eten wil voor weinig geld, is dit niet je plekje. Wel dus als je echt goed wil eten, bijzondere gerechten wil proeven en een fijn avondje uit wil zijn. Of gewoon een goede cocktail of rum wil drinken.

De foto’s:

5 reacties

  1. zegt:

    Ziet er lekker uit. Ik vind het eigenlijk nog niet zo duur. Drie gangen menu lijkt me best wat veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *