Een romantische film..

playa porto marie curacao

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef.


Een bijzondere week was het. Een week waarin mijn leven voor even veranderde in een romantische film. Een Spaanstalige, dat wel. Maar laten we bij het begin van de week beginnen.

Maandag zijn we met een groepje meiden wezen eten bij Madero. Ladies night. Prosecco en hoofdgerechten voor de halve prijs. Voor de dames dan. Het eten was weer heerlijk en het was een gezellige avond.

Na wat prosecco en een glaasje wijn dacht ik ‘f*ck it, laat ik eens ingaan op de berichtjes van mister latino’. Mister latino is een jonge man uit Cuba die er wel zeer mooi uitzag bij W&W, en dus mijn aandacht trok. Ik trok ook zijn aandacht en we raakten aan de praat en wisselden nummers uit.

Madero curacao eten.

Na wat op en neer ge-app hebben we afgesproken en het was echt heel gezellig. Voor als je je afvraagt hoe we dan communiceren.. Zijn Spanglish en mijn Dunglish zijn de perfecte combinatie en we begrijpen elkaar perfect.

Die ene date werden er meer. Van gewoon simpele dates thuis. Wijntje – en ik moest natuurlijk de cubaanse rum proeven -, muziekje en gewoon gezellig kletsen. Tot aan een romantische picknick op 1 van de mooiste plekjes van Curacao, en een lunch bij een strandtentje om de hoek.

playa porto marie curacao

Maar het meest bizarre van deze week was toch wel de vrijdag avond. Na een leuke middag dacht ik een lekker rustig avondje thuis te blijven, maar die liep toch iets anders. Ik kreeg een appje. Of ik naar W&W wilde komen. Want mister latino wilde me voorstellen aan zijn familie.. Ik dacht ‘WAT!!??’, maar toch ben ik gegaan. Want waarom ook niet. Een tikkeltje zenuwachtig en totaal niet wetend wat te verwachten ging ik maar richting Mambo. Waar hij me voorstelde aan zijn niet Engels sprekende familie en vrienden. En toch, wat was het een leuke avond. Cubanen kunnen feesten! Hopi gezellig.

Dus zo kan een avondje uit veranderen in een romantische week. Een romantisch einde heeft dit verhaal niet. Zijn familie woont wel hier, maar hij moet over een paar dagen gewoon weer terug naar Cuba.

In de tussentijd heb ik natuurlijk ook nog gewoon gewerkt en wat dates met vriendinnen gehad. Ik had weer een aantal hele leuke fotoshoots. Na 1tje ben ik nog even op het strand blijven hangen om te wachten op de zonsondergang. Ik ben nog een avondje mojito’s wezen drinken bij Saint Tropez. En een avondje bij een een vriendin thuis geweest. Het was nogal een drukke week met heel veel leuke dingen, maar daardoor heb ik wel het hele weekend door moeten werken. Op zich niet erg, maar ik ga mezelf deze week wel een dagje strand gunnen.

zonsondergang Curacao

Zo mijn week zit er weer op. Hoe was jullie week?


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *