Rozendaels – Restaurant review

Rozendeals - restaurant curacao

Rozendaels zit in de Penstraat, je komt het restaurant tegen aan de linker kant als je vanaf Pietermaai richting Mambo rijdt. De 2 eigenaren wilden een restaurant beginnen waar je die vriendelijke Antilliaanse gastvrijheid kan beleven. Ik kan zeggen, dat is ze zeker gelukt.

De sfeer.

De tuin waar de tafeltjes staan is erg leuk, knus en wat speels aangekleed. Leuk verlicht. En het ziet er gewoon gezellig uit. De tuin ligt voor een klein huisje, waar de keuken bevind. Ook hangt er mooie kunst aan de muren daar, die ook allemaal te koop is. Dus als je er bent, ga dan ook eens binnen kijken.

De service.

We werden vriendelijk ontvangen door de eigenaar, en de kaart werd uitgelegd. De bediening was ook erg vriendelijk, en zorgde ervoor dat ons niets ontbrak.

Het eten.

Je vindt hier een combinatie van lokale en internationale gerechten op de kaart.

Vooraf had ik voor de tonijn gekozen. Deze was op 3  verschillende manieren bereid. licht gegrild, een tartaartje, en wat sashimi. Allemaal even lekker en je kon proeven dat het echt vers was.

Als hoofdgerecht had ik gekozen voor de specialiteit van de keuken, Namelijk een tot in perfectie gegrilde ossenhaas met een salsa van o.a. advocaat en pika uitjes ernaast. Heerlijke bijzondere smaakcombinatie en het vlees was van goede kwaliteit.

Als nagerecht had ik verschillende bereidingen van fruit. Waaronder een bolletje ijs en cheesecake.

Alles was erg lekker en de porties zijn behoorlijk. Ik kon het allemaal maar net op.

De prijs.

De voorgerechten liggen tussen 10 en 30 gulden. De hoofdgerechten tussen 28 en 50 gulden. En de nagerechten tussen de 10 en 20 gulden. Een prima prijs voor deze kwaliteit eten en service.

Conclusie.

We hebben hier heerlijk gegeten. De service is top, het eten is van goede kwaliteit en heerlijk klaar gemaakt én je zit er leuk. Wat mij betreft een echte aanrader.

Ook namens mijn tafelgenoot een aanrader:

Mijn eten was voortreffelijk. De soep liet me aan oma denken (die geweldig kon koken en mensen 200 km deed rijden als ze hoorden dat er een potje stond te pruttelen), maar ook het hoofdgerecht was perfect. Het vlees was rood (en warm) en de combinatie met vis was nieuw voor mij maar heel verfrissend met de groenten.

 

Foto’s van Rozendaels:

Rozendeals - restaurant curacao

Rozendeals - restaurant curacao  Rozendeals - restaurant curacao

 

Op zoek naar meer restaurant reviews?

Heb jij hier ooit gegeten? Laat jouw mening dan achter in de reacties.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *