Shoplog boohoo

Over 3 en een halve week verhuis ik naar Curaçao. Nou staat Willemstad niet echt bekend als de beste winkelstad, dus ik heb hier nog lekker veel zomerkleding gekocht. Afgelopen week heb ik nog een laatste – denk ik – bestelling geplaatst. Deze keer bij Boohoo. *

Ik vind het heerlijk om nu in de winter nog steeds zomer kleding te kunnen shoppen. Eigenlijk vind ik zomerkleding ook veel leuker dan winterkleding. Ik heb nu gekozen voor een maxidress in een drukke print. nog 3 simpele korte jurkjes. Vooral die grijs met witte vind ik leuk, die achterkant is heel mooi. Maar daar plaats ik vast wel een keer een aan-foto van. En nog een topje in aztec print.

 

shoplog boohoo

shoplog boohoo

shoplog boohoo

shoplog boohoo

Wat vind jij van mijn aankoopjes?

 

* Als je shopt via de link in dit artikel steun je deze website.

 

Follow

Diana

Praat gezellig mee

5 reacties op “Shoplog boohoo