Shoplog boohoo

shoplog boohoo

Over 3 en een halve week verhuis ik naar Curaçao. Nou staat Willemstad niet echt bekend als de beste winkelstad, dus ik heb hier nog lekker veel zomerkleding gekocht. Afgelopen week heb ik nog een laatste – denk ik – bestelling geplaatst. Deze keer bij Boohoo. *

Ik vind het heerlijk om nu in de winter nog steeds zomer kleding te kunnen shoppen. Eigenlijk vind ik zomerkleding ook veel leuker dan winterkleding. Ik heb nu gekozen voor een maxidress in een drukke print. nog 3 simpele korte jurkjes. Vooral die grijs met witte vind ik leuk, die achterkant is heel mooi. Maar daar plaats ik vast wel een keer een aan-foto van. En nog een topje in aztec print.

 

shoplog boohoo

shoplog boohoo

shoplog boohoo

shoplog boohoo

Wat vind jij van mijn aankoopjes?

 

* Als je shopt via de link in dit artikel steun je deze website.

 

5 reacties

 1. Heel erg leuk, ik moet ook eens daar gaan kijken! 😀
  En nog 3,5 week joh… gaat hard! 😀

 2. zegt:

  Heerlijk dat jullie zo dicht voor het vertrek zitten!!

 3. zegt:

  die eerste lange jurk is heel erg gaaf! het komt nu wel heel dichtbij…

 4. Oh wat een heerlijke zomerjurkjes <3 ! Ik krijg spontaan zin om een vakantie te boeken en snel te verkassen hier haha.

 5. Die eerste jurk vind ik echt super leuk 😀 Echt lekker zomers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *