Shoplog: Boohoo

Nog maar 2 weken en 6 dagen – ja ik ben al aan het aftellen, eigenlijk al een paar maanden – en dan ga ik op vakantie. Naar de zon! Dus daar horen zomerse kleren bij. Natuurlijk had ik nog genoeg hangen van vorig jaar, maar ik zou ik niet zijn, als ik niet een paar nieuwe items zou aanschaffen.

Dus dat heb ik gedaan.

Het grote voordeel van zomerkleding shoppen in de winter is dat er dikke sale op zit. Soms tot wel 75 procent. Dus ik zou zeggen, kijk nu alvast rond voor je nieuwe zomergarderobe, want veel items van vorig jaar kunnen ook dit jaar nog heel goed. En waarom over een paar maanden de volle prijs betalen als een soortgelijk jurkje nu voor minder dan de helft in de virtuele winkelrekken hangt.

Ik heb dit keer mijn slag geslagen bij Boohoo. Ze hebben echt nog een geweldige sale, dus kijk snel!. Dit is wat ik gekocht heb:

boohoo dress

Dit jurkje zie ik mij al helemaal dragen op het strand. Met een paar barefood sandals of slippertjes. En een rij gekleurde armbandjes om wat kleur toe te voegen.

boohoo kimono

Deze kimono vind ik helemaal geweldig. Ik zou hem combineren met een hoge taille shortje en een zwarte bandeau top. En qua sieraden zou ik het simpel houden met alleen een bodychain.

boohoo dress

Deze jurk is meer voor de zwoele zomer avonden. Een paar nude pumps eronder en wat mooie armbanden erbij.

Ook had ik nog een hoedje gekocht, maar daar ben ik vergeten een foto van te maken. – dom – . maar die zullen jullie vast nog wel zien in een van mijn toekomstige outfitposts. Ik ben namelijk ook van plan om op mijn blog outfits te plaatsen. Maar dat over een tijdje, als de winterkleding ritueel verbrand is. Want winterkleding hoort niet thuis op mijn zomerse blog.

Hebben jullie nog geweldige sale tips?

10 reacties

 1. zegt:

  Die kimono is echt super leuk! Normaal zijn kimono”s niet echt mijn ding. Maar deze is wel leuk! je hebt leuke dingen gekocht ;).

 2. Lindsey zegt:

  Hey leuke kimono! Maar hoelang duur het dat je pakketje van Boohoo thuis aankomt? Wou namelijk ook graag iets bestellen 🙂

  1. Diana zegt:

   hey dankje 🙂

   oee precies weet ik niet, maar over het algemeen doen m’n pakketjes er een klein weekje over. heb er wel al vaak iets besteld en nooit langer hoeven wachten dan een week.
   X

 3. zegt:

  Oh wat een prachtige dingen heb je gekocht. Vind vooral je kimono leuk, vooral omdat ie wat korter is dan normale kimono’s.

 4. zegt:

  Zooo leuk! Bij nelly.com is er ook een goede sale! Veel jurkjes zijn afgeprijst tussen de 10 en 20 euro! <3

  1. zegt:

   dankje <3 ooh dat klinkt goed. nelly heeft ook altijd mooie spulletjes.
   X

 5. Wat een toffe aankopen, vooral de kimono 🙂

  1. zegt:

   dankjewel <3 ik ben er ook helemaal verliefd op.

 6. Leuke items heb je geshopt! Liefs

  1. zegt:

   dankjewel!
   X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *