Shoplog Primark en Mango

rokje mango zomer 2015

Afgelopen zondag was ik samen met Suzanne in Eindhoven. Natuurlijk kon een bezoekje in de Primark niet ontbreken.

Maar eigenlijk had ik helemaal geen zin om te passen. Dus we hebben er maar gewoon wat rond gelopen en gekeken. Wel heb ik een blouse meegenomen. Ik heb dezelfde al in het blauw, en vind die erg fijn. Dus ook maar in het wit aangeschaft.

shoplog primark zomer 2015

Bij de sieraden zagen we ook hele mooie dingetjes liggen. omdat ik tegenwoordig zelf sieraden maak, heb ik niet veel gekocht. Maar vooral inspiratie opgedaan. Ik heb alleen een ketting met allemaal kraaltjes meegenomen en een voetsieraad.

shoplog primark zomer 2015

Het pronkstuk van mijn aankoopjes is toch wel deze mooie rok van de Mango. Ik vind hem zo mooi! Heel de rok zin onder de kraaltjes en is dan ook gigantisch zwaar. Ik kan niet wachten totdat het weer eens wat mooier weer wordt. Want echt serieus, wat is het een %&^# weer. Ik ben zo ontzettend blij dat ik vanaf volgend jaar lekker in het zonnetje woon. En altijd 30 graden. Heerlijk.

Maar ik dwaal af. Het ging om de rok. Ik denk dat ik deze met de witte blouse van de Primark ga combineren en een klein subtiel kettinkje. En daaronder dan een paar hippe sandalen. Lekker simpel, want de rok valt al genoeg op.

rokje mango zomer 2015

 

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?

Benieuwd naar mijn andere shoplogs?

17 reacties

 1. zegt:

  Wauw wat een mooie rok! De andere dingetjes zijn trouwens ook echt leuk 🙂

 2. zegt:

  Waaaauw, zo mooi die rok! Denk dat ie inderdaad heel mooi gaat staan met dat blouseje 🙂

 3. zegt:

  Die rok is heel gaaf!

 4. zegt:

  Wat een leuke dingetjes heb je gescoord! En die rok lijkt mij ook best zwaar inderdaad door al die kraaltjes.

 5. zegt:

  Gave rok

 6. zegt:

  Super leuk! Al die vrolijke kleurtjes, echt leuk.

 7. Gaaf zeg! Ik ben zelf meer van de basic items, dus vind de witte blouse heel mooi. Super mooi op de foto gezet trouwens! En die kettingen! Hoe kan ik die gemist hebben toen ik dit weekend in de Rotterdamse Primark liep?

  1. Diana zegt:

   dankjewel! en ikvind het echt super leuk om te horen dat jij, als fotograaf, de foto leuk vind. ik ben namelijk echt nog aan het zoeken, hoe ik kledingstukken goed op de foto krijg. dat het er mooi uit ziet, maar ook duidelijk te zien is hoe het er uit ziet. maar zo dus? haha.

 8. zegt:

  Wauw, je rok! Prachtig zeg!

 9. WAUW dat rokje is zo mooi!!!!! Denk inderdaad dat ‘ie prachtig staat met je witte blouse. En dan van die heerlijk bruine benen eronder… Die zul je daar vast snel krijgen haha! 😉

  ♥♥♥ Saskia

  1. Diana zegt:

   haha idd daar wel. nu kunnen ze wel een beetje zon gebruiken haha 😉

 10. Heel erg leuk! Super om bijvoorbeeld te dragen naar een festival in de zomer.

 11. zegt:

  Mooie aankopen! Ik ben beide echt heel erg leuk.

 12. zegt:

  Dat witte bloesje is prachtig!

 13. zegt:

  Was heel gezellig! De items die je geshopt hebt zijn echt heel tof, het rokje is echt geweldig!

  1. Diana zegt:

   dat was het zeker <3

 14. Wat een prachtige rok! De kleuren vooral. Gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *