Skort inspiratie

De skort. Ik ben fan. Al sinds die ene witte van de Zara. jullie weten vast welke ik bedoel, want zo’n beetje elke blogger had die wel in haar kast hangen. Ik dus ook. Al was ik toen nog geen blogger.

Sindsdien heeft elke winkel wel een skort hangen. Zo ook de Primark, waar ik deze vrolijk gekleurde vandaan heb. Aan de voorkant denk je van, wow wat heeft zij een kort rokje aan. En dan zie je de achterkant – sorry geen foto’s – en dan denk je, owww ’t is een broekje. Want dan kan het wel. Broekjes mogen wel kort zijn.

De foto’s zijn vorige week gemaakt toen het heerlijk warm was. Dus lekker blote benen weer. Ik moest wel lange mouwen aan, omdat ik net mijn tattoo had laten zetten. Want dat heb ik weer hè. Is het éindelijk mooi weer, mag ik niet in de zon met m’n arm.

Maar ik moet wel zeggen, lange mouwen met blote benen vind ik wel altijd een hele mooie combinatie. Ik draag het alleen bijna nooit, omdat ik liever korte mouwen draag bij warm weer.

En ik hou van hoedjes. Het staat zo lekker zomers vind ik. Maar kijk maar bij de foto’s wat jij er van vindt..

Hoe ik een skort combineer:

skort outfit inspiratie blogger

skort outfit inspiratie blogger

hoedje inspiratie outfit blogger

sandalen inspiratie outfit blogger

 • Skort – Primark
 • Blouse – Zara
 • Schoenen – Primark
 • Hoedje – Forever21
 • Ketting – Akira Jewelry
 • Armbanden – Buddha to Buddha en onbekend

Ik ben benieuwd wat jullie van een skort vinden?

Kijk hier voor al mijn outfits.

 

Follow

Diana

Praat gezellig mee

13 reacties op “Skort inspiratie

 1. Sanne

  mooie short, bij een zomerse outfit past wel een bloesje met lange armen.
  Het staat je goed hoor.
  Een skort is net even anders en je hebt het gevoel van een beetje een rok aan te hebben.

  Reply
 2. Linda

  Jaaaa ik ben fan van je skort! Ik vind het ook heel erg mooi staan, lange mouwen en blote benen, in de avond wil ik weleens een uitzondering maken, maar het liefst bruin ik mijn armen ook een beetje bij hihi 🙂

  Reply
 3. Mandy

  Ik wist helemaal niet dat ze bij Primark skorts verkochten (ben er al veel te lang niet geweest haha) Deze is echt superleuk! En de rest van je outfit is ook erg mooi 🙂 x

  Reply
 4. Lena

  Die skort is echt prachtig, het staat je heel goed. Leuke hoed ook 🙂 !
  Ik vind de combinatie blote benen en lange mouwen ook écht mooi, maar ik doe het ook bijna nooit. Misschien moet ik ook een tattoo laten zetten haha, dan doe ik het misschien wel eens. :p x

  Reply