Steun eiland-meisje.nl

Grote knip Curacao

Hoi lieve lezers,

Eiland-meisje is mijn website waar ik met ontzettend veel plezier aan werk. Maar een website in de lucht houden kost ook geld, en daarnaast ontzettend veel tijd om deze up to date te houden.

Uiteraard wil ik daar ook wat mee terug verdienen. Zodat ik door kan gaan met deze site, en nog meer informatie online kan zetten. Meer mensen kan helpen met hun emigratie naar Curaçao. En ook de vakantiegangers wil ik graag helpen om hun reis naar Curaçao zo goed mogelijk voor te bereiden.

Natuurlijk zou ik deze site vol banners en pop-ups kunnen zetten. Maar dat probeer ik zoveel mogelijk te mijden. Naar mijn mening doen die afbreuk aan de mooie layout en het leesgemak voor jou als lezer.

Dus ik dacht ik ga gewoon heel brutaal vragen of jullie mij willen steunen. En dat kan op een heel makkelijke manier, die jou geen enkele cent kost.

Namelijk door je vliegtickets en vakanties te boeken (hoeft niet perse naar Curaçao 😉 ) via linkjes op mijn website.

Deze linkjes zijn zogenaamde affiliate linkjes.

Uitleg: Als je op deze linkjes klikt sturen ze je gewoon door naar de website in kwestie, maar er wordt aan de achterkant iets gemeten waardoor die website weet dat je via eiland-meisje.nl komt. En als jij dan daar je reis boekt, betalen zij mij een klein percentage. Omdat ze via mij een nieuwe klant hebben. Jij betaalt gewoon precies hetzelfde als dat je niet via mijn linkjes op die website komt.

Niets is verplicht, maar ik zou het wel heel tof vinden.

Alvast heel erg bedankt 🙂

En mocht je nog vragen hebben, dan mag je altijd contact met mij opnemen. Ook als je hulp nodig hebt met het vinden van de juiste reis.

Grote knip Curacao

 

2 reacties

  1. […] Meer info.  […]

  2. […] * Door je vakantie te boeken via een linkje vanuit deze website, help je mee aan het bestaan van eiland-meisje.nl. Extra uitleg. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *