Strandjes, strandjes en nog meer strandjes

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef.


Een week die druk was. Een week die leuk was. En een week waarin ik elke dag naar het strand ben geweest. Zoals jullie vorige week hebben kunnen lezen was mijn moeder hier op bezoek. Ondertussen is ze weer naar huis, maar het was een fijne week.

Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk vrij te nemen. Dat doe ik altijd als iemand hier op bezoek is voor mij. Dan wil ik zoveel mogelijk tijd te hebben om mee strandjes te bezoeken en andere leuke dingen te doen. Helaas is dat niet helemaal gelukt, maar heb het toch aardig kunnen plannen. Na een ochtendje huizen bezichtigen op naar het strand voor een lekkere lunch en een snelle duik in de zee. Weer opdrogen, net jurkje aan over de bikini en op naar de volgende bezichtiging.

mood beach Curacao

In de ochtend stukjes schrijven voor op de website, want ook dat gaat gewoon door. In de middag relaxen op het strand in Lagun. Zwemmen in dat heerlijke water. En een drankje drinken met 1 van de mooiere uitzichten van Curacao.

playa lagun Curacao

Even snel een afspraak om mensen op weg te helpen met hun emigratie naar Curacao. Daarna even shoppen en lunchen met mama in de stad. Door naar het strand. Even relaxen. En op het einde van de middag nog even een fotoshoot. Terug naar het strand waar ik m’n moeder achter gelaten heb en nog even genieten van een koude bright en een mooie zonsondergang.

smoothie-curacao

Gesproken over zonsondergangen.. Ze zijn vaak mooi hier, maar soms heb je er eentje, en die is echt uitzonderlijk mooi. Zoals afgelopen dinsdag bij Karakter.

zonsondergang-curacao

Dinsdag waren we eerst met het gedeelte van de familie dat op Curacao was – mama en broertje + vriendin – naar Cas Abou geweest. Lekker dagje op het strand, maar wat was het ongelooflijk heet. Het was bijna niet uit te houden, dus vooral heel veel in het water gelegen. De dag hebben we afgesloten bij Karakter, waar we lekker gegeten hebben.

cas abou Curacao

Als afsluiter van m’n moeders verblijf zijn we weer bij Blessing gaan eten. Het was weer echt super lekker. Zaterdag was het weer tijd om afscheid te nemen, maar niet voor lang. Over 2 maandjes ga ik al weer naar Nederland. En ruim een maand daarna komen hun al weer hier.

Zondag was het weer tijd voor een vriendinnen dagje. Weer lekker richting Cas Abou. Zo kom je er nooit, zo kom je er 2 keer in een week. Maar mooi strandje daar hoor. Nu gelukkig wat minder druk en minder warm dan dinsdag. ‘S avonds stond weer eens W&W op de planning. Leuke avond, maar vroeg naar huis. Want heb weer drukke week voor de boeg.

beach curacao cas abou

Bon siman!


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *