Terug op het eiland

Mijn laatste blog schreef ik vanuit Kroatiƫ, halverwege mijn vakantie. ondertussen zit deze er al op. Ruim 2 weken al weer. Time flies when your having fun. Volgende ticket is wel al geboekt. Over een paar weekjes even een weekendje Bonaire. Is al lang geleden dat ik daar geweest ben.

Maar even terug naar de laatste vakantie. Want die was toch wel heel erg fijn. Het was heerlijk om alleen te reizen. Maar wat ook heel fijn was, was dat in het laatste stadje waar ik verbleef een vriendin uit Nederland langs kwam. Kroatiƫ is toch wat makkelijker en vooral goedkoper om even langs te komen dan op Curacao.

We zijn naar de Plitvice meren gegaan die echt ongelooflijk mooi waren. Denk echt 1 van de mooiste plekken die ik gezien heb. We hebben daar 5 uur rond gelopen. Mijn vriendin en ik bedoel ik met we, want prinses Yakita moest natuurlijk vooral gedragen worden. En het was zo mooi dat het bijna nep leek. elke keer weer kom je langs mooie watervallen en mooie uitzichten. Iedereen die me op instagram of Facebook volgt zal al de nodige foto’s voorbij hebben zien komen, maar ik plaats er hieronder nog een aantal.

Toen zij weg was, ben ik nog 1 dagje gebleven en daarna vloog ik ook naar Nederland. Ik zou daar 1 nachtje blijven en daarna doorvliegen naar Curacao. Dat werden er 2. Iets met niet goed gekeken en vlucht gemist. Oepsie. Duur grapje, maar kon de dag erna met KLM mee en daar mocht Yakita gelukkig gewoon bij mij blijven in het vliegtuig.

Eenmaal terug op Curacao begon meteen het drukke leventje weer. De hele week zat bomvol met shoots gepland en in de avonden gezellig drankjes doen en een hapje eten met vrienden. En in de weekenden weer heerlijk genoten van onze mooie stranden. Reizen is heerlijk, maar thuiskomen op Curacao ook. Super om andere plekken op de wereld te ontdekken, maar ons kleine eilandje is toch ook wel heel erg mooi. Vooral de stranden zijn toch wel echt heel erg prachtig.

Sinds deze week bied ik ook weer nieuwe shoots aan. De Flying Dress Photoshoots. Dat is een fotoshoot in een prachtige jurk met hele lange sleep die in de lucht ‘vliegt’. Dus wil je jezelf nog verwennen met een leuk kado? Geef jezelf dan eens zo’n shoot kado.

Dit was het weer voor deze keer. AYO.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *