Vakantie Curacao + Carnaval

Kokomo strand curacao

Hi allemaal.

Het was even stil vanuit mijn kant. Ik had namelijk vakantie. Mijn ouders waren naar Curacao gekomen en hadden een villa gehuurd. En aangezien er in die villa ook hondjes mochten, had ik mezelf samen met Akira en Binky daar uitgenodigd. Ik vond dat ik ook wel een weekje vakantie verdiend had. Die week pas in Nederland voelde namelijk niet echt als vakantie.

De villa waar we verbleven was echt super chill. Lekker zwembadje erbij. Een bar buiten bij de keuken. Maar 1 ding weet ik nu wel nog zekerder dan dat ik al wist. Never nooit niet zou ik in de omgeving van Jan Thiel willen wonen.

Afgelopen week hebben we vooral veel strandjes bezocht. Mijn broertje was ook veel vrij, dus we konden gezellig met z’n allen. Het was trouwens wel erg slecht weer. We hebben echt ontzettend veel regen gehad. Maarja, dan rennen we maar even naar het dichtstbijzijnde afdak, net zoals alle andere mensen op het strand, en wachtten we maar weer tot de zon terug kwam.

Verder was het natuurlijk ook de week van de Carnaval. Dat was weer super gezellig.

De foto’s:

Carnaval Curacao

^^ Ik ben zaterdag avond naar de tienerparade geweest. Zondag ben ik ook geweest. Toen zijn we in marchena gaan staan. Ik vind daar de carnaval op z’n leukst. We zijn er gewoon heen gegaan en bij een standje gevraagd of er bij mochten staan. Volgens mij dachten ze echt van wat zijn dit voor rare meisjes. Maar het was super gezellig en mogen volgend jaar weer bij hun komen staan.

carnaval curacao

^^ Dinsdag ben ik ook nog naar de parade geweest. Dat is dezelfde als zondag, maar dan ’s avonds. Dus iedereen heeft zijn/haar pak helemaal versierd met lichtjes.

madero Curacao

^^ De eerste dag waren we met z’n allen – mijn broertje en z’n vriendin waren ook vrij – naar het strand gegaan. En even geluncht bij Madero.

binky

^^ Die stoere Binky was ook blij dat hij vakantie had.

De vakantie startte alleen niet al te best met Binky. Op de heenweg moest hij Kotsen. Over m’n vader en z’n spullen heen ook nog. Binky is wagenziek en voor alles bang. In de villa aangekomen wist hij ook niet zo goed wat hij moest, dus plaste hij maar tegen het koffertje aan van mijn moeder. Daarna ging het wel goed en hebben ze zich super goed gedragen. Gegeven moment kwam er zelfs het hondje van 1 van de buren op bezoek zonder dat er ruzie kwam.

akira

^^ En die mooie Akira ook.

hato vlakte Curacao

^^ We zijn ook nog een dagje rond wezen touren. De Hato vlakte waren hun nog nooit geweest, dus ik dacht laat ze dat even zien. En we hebben ook nog naar de grotten gezocht. En gevonden!

playa-grandi-curacao

^^ Daarna zijn we nog met de schildpadden op Westpunt wezen snorkelen. Playa Grandi. 99% zeker dat je schildpadden tegen komt als je hier gaat snorkelen.

grote knip Curacao

^^ We zijn ook nog bij de Grote Knip geweest. Ik denk toch wel mijn favoriete strandje op Curacao. Check dat water dan! Alsof je in een zwembad zwemt.

Kokomo strand curacao

^^ Ook nog lekker naar Kokomo geweest. Het was die dag al heel de dag slecht weer, dus we dachten we rijden maar richting westpunt en dan zien we wel. Halverwege werd het mooi weer, dus zijn we naar het strand gereden.

shelterrock paradise

^^ Eten met een view. Dit is bij Shelterrock Paradise. Erg leuk restaurant gelegen in bandabou met echt een geweldig uitzicht.

san juan Curacao

^^ Een dagje San Juan mocht ook niet ontbreken. We hadden een grote pickup dus daar moesten we dan ook gebruik van maken. Mijn eigen auto is namelijk niet echt geschikt voor dat soort wegen.

En toen zat de vakantie er al weer op. Weer met z’n allen richting mijn huis en toen nog even een laatste lunch op het strand om vervolgens richting Hato te gaan.

koraal Curacao

^^ Ook nog een lastminute valentijnsdiner. Een vriend was die dag uit Nederland aangekomen dus we gingen even hapje eten bij Koraal. Ziet er lekker uit he! Was het ook. Top avondje.

Bon wikent allemaal!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *