Jarig geweest!

fotoshoot pietermaai

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef.


De week waarin ik een jaartje ouder werd. Ik heb het niet echt gevierd, omdat ik niet zo’n zin had om een feestje te organiseren. Maar heb wel een super leuke dag gehad. De avond tevoren zijn we naar Cabana gegaan en daar werd ik om 12 uur jarig. Party dus. Na Cabana hadden we nog geen zin om naar huis te gaan, de stemming zat er immers goed in. Dus dat werd nog door naar Spoonz. Het was een latertje geworden maar wel een hele leuke avond.

De dag erna – op mijn verjaardag dus – had ik lekker een dagje vrij genomen. Werken doe ik niet op mijn verjaardag. We hebben een rondje westpunt gedaan waarbij we eerst stopten bij playa Grandi met de schildpadden. Helaas heb je daar bijna geen schaduw, dus zijn we na het zwemmen verplaatst naar playa Kalki. Een prachtig strandje met heerlijk blauw water. Helaas was het niet al te best weer die dag. Verhuis je helemaal naar Curacao heb je nog regen op je verjaardag.. Dus toen het begon te regenen zijn we weer verder gereden. Het volgende strandje was Lagun. Daar was het ondertussen weer droog. Als laatste zijn we nog naar het verlaten resort bij Santa Martha geweest. Het is daar zo mooi. ‘T liefst zou ik er gewoon een bed en een bank inzetten en er gaan wonen. Check dit uitzicht dan.

verlaten resort curacao

‘S avonds ben ik nog naar de kermis geweest. Deze is bij Sambil en er waren ook echt nog wel een paar leuke attracties. Als je gaat, ga dan zeker in die hoge paal waarbij je ineens naar beneden stort. Die gaat echt super hard. Buikkriebels gegarandeerd.

kermis curacao sambil

Vrijdag hadden we een fotoshoot in Pietermaai gepland. Niet voor klanten maar met vriendinnen. Gewoon om onze Instagram accounts te upgraden met wat leuke fotootjes. Eigenlijk is Pietermaai veel leuker om te shooten dan op strandjes, want je hebt echt super veel mooie plekjes daar. Dus wie wil binnenkort een fotoshoot in Pietermaai?

fotoshoot pietermaai

‘S avonds was het weer eens tijd voor Sushi. Altijd goed. Ik mocht dit keer het restaurant uitkiezen en het werd diegene op Mambo beach. Het was weer heerlijk. Echt wat hou ik van sushi. Daar zou je me wakker voor mogen maken.

sushi Curacao

Zaterdag ben ik even naar Snakebay geweest. Daarna nog naar Pirate Bay omdat vrienden daar waren. En met vrienden is beter dan alleen toch. We zijn daar gebleven tot de zon onder ging en daarna moest ik weer haasten om op tijd klaar te zijn om naar een vriendin te gaan. We zijn naar Miles geweest en daarna nog even naar Mojito’s.

pirate bay curacao

Zondag heb ik niet zoveel gedaan. ‘S avonds even langs geweest bij een vriendin en daar wat gezeten. Daarna gingen we nog een rondje rijden. En toen was de week al weer om.

Bon siman.


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *