Vakantie villa in Jan Thiel

Jan Thiel is een populaire vakantie bestemming op Curacao. Vooral veel Nederlanders kiezen ervoor om in Jan Thiel een villa te huren of een hotel te boeken.

Je zal dan ook veel Nederlanders tegenkomen op Jan Thiel strand. Als dit jouw ding is, dan is deze blog voor jou, want ik ga de leukste vakantie villa’s in Jan Thiel delen. De villa’s zijn veelal op loopafstand van het strand. En op dat strand is van alles te doen. Zo vind je er een supermarkt, winkeltjes, voldoende restaurants, en de grootste happy hour van het eiland elke zaterdag avond. Dus je zal je zeker niet vervelen hier.

Wil je een villa in Jan Thiel huren, dan zou ik wel aanraden om een auto te huren, want je ziet hier verder weinig van het echte Curacao. En het eiland is zo mooi, dus ik zou er ook zeker een paar dagen op uittrekken om de mooiste stranden en andere bezienswaardigheden te ontdekken. Zo hebben we ook 2 mooie nationale parken en één van de kleurrijkste stadscentrums van de wereld. Het ontdekken waard!

Villa huren Jan Thiel

Villa’s huren in Jan Thiel, Curacao

Ik heb deze villa’s allemaal zelf van binnen gezien en kan dus garanderen dat het echt pareltjes zijn. Je gaat hier zeker een geweldige vakantie beleven.

Villa Blou

6 persoons villa + 4 persoons appartement. Dus in totaal kun je hier met 10 personen verblijven. Er is een heerlijke porch waar je vanuit je hangstoel uitkijkt over het zwembad. Of misschien zit je liever onder de ruime palapa of op 1 van de cabana’s aan het zwembad. Keuze genoeg om lekker te ontspannen in deze villa.

Hakuna Matata

Het design van deze villa is prachtig. Je zal je ogen uitkijken als je hier binnenstapt. De villa is gebouwd om het mooie prive zwembad heen en de tuin staat vol tropische beplanting. met het appartement erbij, kun je hier in totaal met 10 personen verblijven.

villa huren Jan Thiel curacao

Villa in Jan Thiel huren

Prachtige villa in Jan Thiel op ruim 10 minuutjes lopen van het strand. Ook hier is het weer kiezen of je liever op de porch zit of onder een ruime palapa. De villa heeft 4 slaapkamers die allemaal een eigen badkamer hebben en is prachtig ingericht.

Villa Miali Abou & Ariba

Als je met 2 gezinnen (of 1 hele grote) op vakantie gaat dan is dit een fijn verblijf voor jullie. De villa bestaat uit 2 aparte woonlagen. Ze zijn beide los te huur, maar je kan ze dus ook allebei huren. Dan heb je 2 villa’s boven elkaar waardoor je dicht bij elkaar zit maar toch je eigen privacy hebt. Allebei de villa’s hebben een privé zwembad en beschikken over 4 slaapkamers + badkamers. Ze zijn prachtig en sfeervol ingericht.

La Royal Penthous Jan Thiel

Heb je geen hele villa voor jezelf nodig, dan is dit een leuke optie. Deze villa is onderverdeeld in 2 appartementen en een penthouse die samen een groot zwembad delen. Je hebt een ruim balkon voor jezelf en er zijn 3 slaapkamers.


Villa huren Jan Thiel, Curacao

Genoeg leuke villa’s om te huren in Jan Thiel, Curacao. Behalve deze zijn er nog heel veel meer. Als hier dus niks bijzit voor jou, dan zou je eens een kijkje kunnen nemen op 1 van deze websites:

villa huren Jan Thiel

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *