Wat ik het liefste doe als ik vrij ben

blauwe kamer Curacao

Hoi Allemaal. Ondertussen woon ik hier al weer een tijdje. En heb ik afgelopen jaren al veel gedeeld over mijn leven op Curacao. Vandaag ga ik delen wat ik het liefste in mijn vrije tijd doe. Dus wanneer ik niet aan het werk ben. Al ligt dat bij mij natuurlijk niet ver uit elkaar, werk en vrije tijd. Want is een dagje varen om er daarna een blog over te schrijven nu werk of vrije tijd…

Eten.

Eten is mijn grootste hobby. Ik vind het heerlijk om restaurantjes uit te proberen. Op mooie plekjes te genieten van een lekkere maaltijd en een lekker koud drankje. Daar kan ik echt van genieten.

Strandjes.

Je zou denken dat dat zou gaan vervelen na bijna 4 jaar op een tropisch eiland te wonen. Maar niets is minder waar. Ik ga nog steeds welke week minstens 1 keer naar het strand. Meestal vaker. En elke keer weer vind ik het heerlijk. Die blauwe zee, dat witte zand. Ik krijg er nog steeds elke keer een vakantie gevoel van.

Nieuwe plekjes ontdekken.

Nee, na al die tijd heb ik nog steeds niet alles bezocht. Ik denk dat ik wel al heel erg ver ben met alle mooie plekjes bezoeken op dit eiland. Maar toch blijft Curacao me nog steeds verbazen door de mooie plekjes die dit eiland te bieden heeft.

Dansen.

Iets wat ik heel graag doe. Of ik het kan is een ander ding, maar ik doe ’t wel heel graag. Helaas ga ik alleen niet meer zo vaak. Kan iedereen Caribbean Kid even een berichtje sturen dat hij mij mee uit dansen moet nemen.

Varen.

Niets chiller dan over de Caribische zee varen. Laatste tijd gaan we wel eens met Hakuna Matata mee en dat is echt heel leuk. Zeker voor de kinderen. Die gaan het liefst elke dag.

Zonsondergang kijken.

Niets mooier om te zien dan de zon die in de helder blauwe zee wegzakt en de lucht alle tinten geel rood en oranje laat kleuren. Samen met een flesje wijn op het strand. Of vanuit mijn schommelstoel op de porch. Zelfs de kinderen roepen me om een foto te maken als ik een mooie zonsondergang mis.

Netflixen.

Ja, zelfs als je op een eiland met zoveel mooie plekjes woont. Waar elke dag wel iets te doen is. Zelfs dan kan ik me wel eens verheugen op een lekker avondje serie kijken. Of een spannende film. Grapje ik hou niet van spannende films, maar vooral van mega slechte voorspelbare meidenfilms.

Wat doe jij het liefst in je vrije tijd? 

blauwe kamer Curacao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *