Week overzicht #4

Zoals jullie gemerkt hebben was er afgelopen week geen blog. Het was te druk met fotoshoots. Het leek wel alsof alle huizen tegelijk in de verkoop kwamen en iedereen op het zelfde moment foto’s nodig had voor zijn/haar vakantie woning. Zo ontzettend veel prachtige villa’s en appartementen heb ik gefotografeerd vorige week. En dat in deze extreme hitte. Nu is het weer een klein beetje uit te houden, maar vorige week was echt niet te doen.

Maar deze week – na een weekendje werken om al veel van die shoots te editten – heb ik weer een beetje tijd. Dus ik heb mijn laptop gepakt en heb me verplaatst naar Kokomo. Om onder het genot van een frozen capuchino deze blog te typen. Want ik heb toch weer van alles meegemaakt de laatste 2 weken.

Vorig weekend was erg leuk. Een rondje Bandabou gemaakt en geluncht op Westpunt. Ik ging vooral naar Bandabou om leuke filmpjes en foto’s te maken zodat ik de blogs op deze site van de stranden weer kan updaten en om leuke filmpjes te maken voor Instagram. Was het de hele middag zo goed als bewolkt. Dus binnenkort poging 2. Niet heel vervelend om nog een rondje langs al die mooie stranden te moeten maken.

Zaterdags ben ik met een vriendin wezen zwemmen bij Rooftopbar Cascada en daarna nog even gebleven voor een drankje en hapje. Echt een leuke plek in Punda om eens een drankje te gaan doen. Je hebt prachtig uitzicht over de stad, en je kan hier genieten van een erg mooie zonsondergang.

Later op de avond zijn we nog even gaan kijken bij Zanzibar, maar daar werd techno gedraaid. En als ik ergens niet van hou is het dat wel. Dus we zijn vroeg naar Mojito’s gegaan. Was wel weer even gezellig, maar ben op tijd naar huis gegaan want de dag erna stond er een dagje op het water gepland.

Ook Yakita mocht weer lekker mee gaan varen. We gingen met de Funky Flamingo boot, een relaxte simpele boot met een schommel en flamingo versiersels. Helemaal leuk. We meerden aan bij Santa Barbara en hebben daar een poging tot barbecueën gedaan. Daarna kwam de Powerboat nog even langs en mochten we een rondje mee. Zelfs Yakita is op de powerboat geweest. Die baby lag gewoon heel rustig te chillen in mijn armen alsof ze dit elke dag doet. Om deze funky dag af te sluiten hebben we nog een frietje gegeten bij Funky Friet. Ik had deze keer de Funky special met garnalen, echt een aanrader!

Na dit weekend stond er dus een extreem drukke werkweek voor de deur. Behalve heel veel shoots gedaan te hebben ben ik 1 avondje gaan uiteten ter ere van een vriendin haar verjaardag. We gingen bij Fort Nassau, en ik was positief verrast. Jaren geleden eens geweest en toen vond ik het maar een beetje simpel voor de prijs, maar deze keer was het echt erg lekker en er stonden nog veel meer gerechten op de kaart die me aanspraken, dus hopelijk snel nog eens terug. Behalve het eten, is ook het uitzicht erg goed. Dus zet deze maar op je lijstje met restaurants voor als je naar Curacao komt.

Na het eten zijn we nog even een klein dansje wezen doen bij Mundo Bizarro. Hier heb je elke donderdagavond live muziek. Dus wil je een avondje lekker salsa dansen, dan is dit de place to be. Ook als je niet kan dansen is het gewoon een gezellige plek met goede muziek.

Afgelopen weekend niet gek veel gedaan. Vrijdag middag even een gezellig drankje gedaan met de mensen van wie ik die week de bruiloft heb gefotografeerd op Bluebay. Ze hadden ook nog een leuk kadootje voor me. De chocolaatjes van het chocolade winkeltje in Kura Hulanda. Die zijn lekker! Echt niet normaal. Dus hou je van Chocolade, dan moet je dus bij dat winkeltje zijn.

In de avond toch nog maar een beetje gewerkt, en zaterdag overdag ook zodat ik niet zo gigantisch achter zou lopen met het edit werk. Mijn werk bestaat namelijk meer uit editwerk dan uit het fotograferen zelf. Vooral in het editten van de real estate foto’s en video’s gaat veel tijd zitten.

Eind van de middag was het toch weer even tijd voor wat gezelligheid. Ik had met een vriendin afgesproken bij Saint tropez maar daar werden we niet geholpen, dus zijn we bij de buren gaan zitten. De Heeren at Sea. Daar hebben we heerlijke gin-tonnics gedronken. Deze plek is trouwens ook een aanrader als je van een goede biefstuk houdt. Vergelijkbaar met Loetje uit Nederland, maar dan aan zee ;).

Na een paar drankjes zijn we doorgegaan voor een heerlijk diner bij Soi 95. Ik heb hier meerdere keren gegeten en elke keer weer is het zo lekker. Ze hebben een Aziatische kaart en een mooi terras op het dak.

Oke dit is best wel een gigantische blog geworden. Gelukkig heb ik de zondag hele dag thuis gechild anders was de blog nog langer geworden. Deze week is het gelukkig niet zo extreem druk met shoots dus kan lekker alles editten en dan loop ik eind deze week weer op schema en kan ik meer blogs schrijven en updaten voor op deze website.

Tot volgende week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *