Weekblog #5

En we zijn weer een weekje verder. Behalve gewerkt heb ik verder ook niet zo heel veel gedaan, dus deze blog zal niet zo lang worden zoals vorige keer.

De wind is gelukkig wel weer terug op het eiland, wat het allemaal weer een beetje aangenamer maakt. Het is nog steeds warm, maar nu is het in ieder geval weer uit te houden.

Ik had veel verschillende soorten shoots afgelopen week. Van aanzoeken, zwangerschapshoots, familieshoots tot huizen. Lekker divers. Verder heb ik vooral heel veel zitten editten want deze week staat weer gigantisch volgepland met shoots, dus ik wilde alles afhebben voor deze week begon. Dat is aardig gelukt.

Het weekend was ook erg rustig want ik moest zaterdag ook een paar shoots doen. Mijn accu van de auto was er donderdag avond mee gestopt bij het tankstation. Gelukkig heb ik startkabels in de auto, dus de auto achter me had me weer de weg op geholpen. Maar die moest de dag erna dus wel vervangen worden. Na 20 minuten gewacht te hebben op straat tot er eindelijk een man langs kwam rijden om de auto weer te starten ben ik rechtstreeks naar Napa gereden om deze te laten vervangen. De shoots van vrijdag moesten dus naar zaterdag verplaatst worden, wat gelukkig geen probleem was.

Zaterdag was mijn broertje jarig en dat hebben we gevierd met de nodige biertjes in Funky friet. Ik was er ook nog even gaan eten van te voren want ik had een paar dagen ervoor de Koreaanse kip op en die was zo lekker dat ik die nog een keer wilde. Deze staat niet op de kaart, maar ik denk dat die er deze week nog wel is, dus je moet er even vragen. Kan ook zijn dat die op is, dan heb je pech.

Verder heb ik ook nog een vliegticket geboekt naar Sint Maarten. Daar ga ik volgende maand een weekje heen. Nu al zin in :D. Zijn er toevallig mensen met nog goede tips?

Dat was de blog van deze week. Lekker kort. Tot volgende keer.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *