Afleiding zoeken.

playa kalki curacao

Weekoverzicht – Elke week vat ik mijn week samen. Voorheen kwamen deze updates op vrijdag online, vanaf nu op maandag. 


Rare weken laatste tijd. Ik zat nogal met mijn gevoelens in de knoop en uiteindelijk hebben we toch een beslissing gemaakt. mijn vriend en ik gaan allebei onze eigen wegen volgen. Hij gaat naar Nederland. Ik blijf hier. Hoe ik het in het begin ga redden in mijn eentje? geen flauw idee. Maar ik hoor hier thuis. Curacao voelt als mijn thuis. Zelfs in deze moeilijke periode verlang ik niet terug naar Nederland.

Het wordt nu een hoop geregel komende tijd. Zo hebben we nog een huis te verkopen. Moet ik een huisgenootje vinden. moeten de scheidingspapieren geregeld worden. En moet er van alles overgeschreven worden op mijn naam..

Tijdens deze moeilijke periode probeer ik wel zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Afleiding te zoeken. Thuis voel ik me alleen en verdrietig. Maar als ik de deur uit ben, naar het strand, of naar een happy hour dan gaat het wel. Of lekker dansen is ook een fijne afleiding. Vooral Hemingway is leuk. Wel 1 nadeel is nu dat ik geen vaste danspartner meer heb, net zoals alle andere vrouwen zonder vaste partner moet vechten om de weinige mannen die aanwezig zijn haha.

playa kalki curacao

Ik heb ook nog iets heel toevalligs meegemaakt afgelopen week. Ik ging in mijn eentje de Christoffelberg beklimmen, en raakte tijdens de klim aan de praat met een groepje mannen. Op zich niets bijzonders. Totdat ik een paar dagen later op het strand lig met een vriendinnetje en ze vertelt dat er later op de dag ook nog een paar oud klasgenoten langs zouden komen. Haar omschrijving vond ik al verdacht veel weg hebben van dat groepje wat ik op de Christoffelberg tegen kwam. Blijken dat gewoon dezelfde mensen te zijn. Klein eiland.

christoffelberg-curacao

Verder ben ik afgelopen tijd nog naar 2 netwerk borrels geweest. Eigenlijk zwaar buiten mijn comfortzone, maar toch erg leuk. Ik ga van eiland-meisje weer proberen een goedlopend bedrijf maken, en heb weer een samenwerking met iemand die me daarbij gaat helpen gelukkig. Alleen kan ik ’t niet. Daarnaast ben ik ook nog opzoek voor iets erbij. Iemand die iets leuks weet? Moet namelijk voor mezelf kunnen zorgen vanaf nu. Ik ben goed met online marketing. Kan blogs schrijven in opdracht voor anderen. Kan de social media van bedrijven bijhouden. Dus mocht iemand weten wie nog zo iemand nodig heeft.. let me know.

Dat was het voor deze week. Bon siman dushi’s.


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

9 reacties

 1. zegt:

  Hoi! Was even benieuwd hoe het met je is. Wat vervelend om te horen dat jullie gaan scheiden. heel veel sterkte!!

 2. zegt:

  Hey Diana, wat naar om te horen dat jullie gaan scheiden. Afleiding zoeken is goed, ik ging altijd een rondje rennen bij Mundo Nobo als ik even tot rust moest komen. Als je nog een baantje zoekt kan ik je de horeca aanbevelen. Ze zoeken altijd wel mensen en ik heb met plezier cocktailtjes gemaakt voordat ik met Budgetella begon. 🙂

 3. Jeetje wat een nieuws, dat wordt wel even schakelen! Heel veel succes, keep your head up!

 4. zegt:

  Zo meid. Wat schrikken zeg! Ben er even stil van.
  Hoop dat je snel wat werk en een huisgenootje vindt.

 5. Wat heftig! Veel sterkte meis, you can do this!

 6. Knap dat je ondanks alles toch op zoek gaat naar goede afleiding! Veel sterkte de komende periode en blijf je uiteraard volgen! 😀

 7. Els zegt:

  Succes d’r mee!
  Wel even aan je grammatica werken als je in dienst van anderen blogs/artikelen wilt gaan schrijven… want wat betreft de regels van wanneer d/t/dt heb je echt geen kaas van gegeten! Je schrijft serieus ”ik wordt” *face palm* en meer van zulke fouten, in elke blog…

  1. M zegt:

   Juist, dit is echt het juiste moment om haar nog even een trap na te geven…

   1. Marketeer zegt:

    In de grond stampen? Zie het als een recht op de man/vrouw af advies. Wil je graag aan de slag als online marketeer/social media manager/blogger bij een organisatie dan hoor je goed Nederlands te kunnen schrijven. Dat je af en toe straattaal gebruikt is niet zo erg, maar grammaticale fouten wel. En helaas, die komen toch wel veel voor.
    Laat je teksten dan ook altijd door iemand anders nakijken. Door al dat getik op je toetsenbord zie je de fouten soms niet meer.

    Verder gewoon lekker genieten (je zit op dushi Korsou) en verwerk alles rustig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *