Living the good life @ Curacao

Klein-curacao

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef.


Een rustig weekje was het. Ben ook wat ziekjes geweest. Erge hoofdpijn gehad. Dus maar rustig aan gedaan. Zo was ik woensdag al voor 12 uur naar huis gegaan vanuit Cabana. Nu vraag je je vast af waarom ik dan ook ga.. Er gaat al weer een vriend weg. En het was zijn laatste Cabana avond, dus daar moest ik natuurlijk wel even bijzijn. Ik snap nooit waarom mensen weg willen van Curacao. Het leven is hier 100 keer leuker.

Zondag was zijn afscheidsfeestje bij W&W. Voor het eerst in tijden ben ik dus weer eens vroeg naar daar geweest. Normaal ga ik laat, en ik weet nu dus ook weer waarom. Ik trek het niet zo lang. Na een paar drankjes zijn we een hapje wezen eten bij Aloha. En ja hoor toen kwam de after-dinner-dip. Diana ging naar huis en lag om 10 uur te slapen.

Over vroeg slapen.. Zaterdag heb ik het voor elkaar gekregen om om 8 uur al in slaap te zijn gevallen. We waren die dag naar Klein Curacao geweest. Vroeg op dus. We gingen met een groepje mee met de Black en White. Die grote catamaran die je altijd bij Zanzi ziet liggen. Het was echt een heerlijke dag op de boot. Je hebt daar voorop van die netten en dat ligt echt heerlijk. Met dat helder blauwe water onder je. Dus eigenlijk heb ik hele dag gewoon op de boot gelegen. Lekker gegeten en drankjes gedronken. Gezwommen en nog even naar het strand gegaan voor de nodige Instagram-waardige-kiekjes. Echt wat was het weer een heerlijke en fijne dag. De terugweg gingen de zeilen op en hebben we heel relaxed in die netten gelegen toen we terug vaarden.

Klein-curacao

Toen we terug waren bij Zanzi zijn we nog even gebleven tijdens happy hour. Daarna wilde ik even op en neer naar huis rijden om te douchen en ff naar mijn hondjes te gaan. Om half 12 werd ik wakker gebeld met waar ik was. Oeps.. in slaap gevallen. Een vermoeiende maar erg leuke dag.

Zondag was ik ook nog even naar het strand geweest. Gewoon vlak bij huis. Wat geloof ik bijna niemand weet is dat je bij Piscadera prachtige stranden hebt. Soms wat verlaten en vervallen, maar het strand zelf is super mooi. En er komt bijna niemand. We lagen bij het oude Mariot hotel en hadden heel de baai voor onszelf. Op een zondag middag. Heerlijk.

moomba beach curacao

Verder ben ik vrijdag nog bij Bohémi villa’s geweest. Dat is een prachtig resort midden in de natuur, en daar was die avond een barbecue, waarvoor ik ook uitgenodigd was. Lekker aan het mooi verlichte zwembad. Ook dat was weer een leuk en gezellig avondje.

barbecue curacao

Verder had ik deze week ook nog een aantal leuke fotoshoots. Waaronder een fotoshoot van een koppel wat net getrouwd was, en ook nog met hun trouwkleding op het strand wilde shooten. Dit zijn de leukste dingen. Zo mooi om mensen in hun trouwkleding te zien en te mogen fotograferen.

 

Dat was weer een weekje voorbij. Tot volgende week. Bon siman!

 


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

1 reactie

  1. zegt:

    Wat ben ik jaloers als ik deze strandfoto’s zie. Hier in België valt de temperatuur wel mee maar de zon moeten we toch missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *