Living the good life.

grote knip curacao

Weekoverzicht: Vanaf nu komt er elke week weer een blog online. Anders dan dat jullie gewend van me zijn. Ik schreef altijd veel met een paar foto’s. Nu ga ik het met foto’s doen. Alle foto’s – oke niet alle, want ik kan er alleen al 30 van 1 zonsondergang maken – die ik maak plaats ik hier met een kleine bijschrift. Hopelijk vinden jullie dat leuk, om op die manier weer een kijkje in mijn leven te krijgen.


 

zonsondergang curacao

Bijna dagelijks hebben we een mooie zonsondergang hier op Curacao. Maar soms is die gewoon extra mooi. Alsof de lucht in brand staat. Elke keer weer om van te genieten.

website curacao

Er stond weer een nieuwe blog online afgelopen week. Met mooie handgemaakte sieraden. Lees hier. Erg mooie sieraden. We hebben ook een leuke promotieclip opgenomen. Die kun je ook zien in de blog.

santa martha curacao

In het weekend waren we even naar het strand geweest. Santa Martha baai. Een strandje waar je nog heerlijk met de auto op kan rijden. Muziekje aan. Stoeltjes ernaast. Koelboxje met wat drankjes en hapje. Simpel maar zo fijn.

yakita curacao

En dan mag dit monster natuurlijk ook gewoon even mee.

landhuis daniel. lekker eten. curacao.

We hebben de Koreaanse BBQ uitgeprobeerd bij Landhuis Daniel. En die was lekker! écht lekker. Als die weer is, gaan we gewoon nog een keer.

vlechten curacao

Kinderen mogen hier niet met los haar naar school. Stom, want dat is veel mooier, maarja ik bepaal de regels niet. Ondertussen wel flink geoefend met vlechten dus. Begint er op te lijken toch?

eten curacao

Mijn vriendje heeft lekker gekookt voor me. Frietjes met vlees enzo. hopi lekker.

daaibooi curacao

Als je even tijd over hebt tussen 2 afspraken door en je huis net te ver rijden is. Dan is een uurtje overbruggen op het strand geen slecht idee vind ik zelf.

ontbijtje curacao

We nemen er niet vaak de tijd voor. Maar soms doen we even lekker buiten ontbijten samen. Zouden we eigenlijk vaker moeten doen, want we hebben prachtig uitzicht vanaf onze porch.

playa guepi curacao

We hebben ook een paar tourtjes gehad afgelopen week. Was weer erg gezellig allemaal. Dit mooie strandje moet je een klein beetje moeite voor doen om er te komen, maar het is dan wel heel erg mooi. Vaak ben je alleen op dit strandje en heb je alle rust.

grote knip curacao

Playa Grote Knip. Als onze gasten nog niet zo bekend zijn met het eiland gaan we natuurlijk ook altijd even een korte stop maken bij Grote Knip. Want Curacao bezocht hebben zonder mijn lievelings strand gezien te hebben, dan kan natuurlijk niet. Vorige week zijn we nadat de kinderen klaar waren met school ook even hier een duikje gaan nemen. Zo lekker helder en blauw dit water. Alleen al van naar de foto te kijken nu, krijg ik al weer zin om er in te springen.

santa marthabaai curacao

1 Van de mooiste plekjes van het eiland. De Santa Martha baai. En dat op een paar minuutjes van ons huis.

 

Dit was het voor deze keer. Volgende week weer een blog vol met foto’s van komende week.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *