De eerste week van 2017

Weekoverzicht – Elke week vat ik mijn week samen. Dus elke maandag kun je hier lezen over mijn leven op dit mooie eiland. 


Deze week is het meisje op Curacao aangekomen dat deze maand in mijn huis verblijft. Het klikte echt meteen super goed. Net alsof we elkaar al tijden kenen. Maar we hadden elkaar van te voren alleen via Facebook en Skype gesproken.

vliegtuig curacao

^^ Blijft leuk om mensen aan te zien komen op Curacao. 

Dat betekende natuurlijk ook dat ik de kamer in orde moest maken. Ik ben zo iemand die last minute alles regelt. Nu had ik laatst wel al een bed gevonden. Maar ik heb teveel spullen dus dat bed paste nog niet. Ik heb ondertussen dus wat spullen verkocht en de overige spullen van die kamer in de andere kamer erbij gepropt, en toen kon het bed er staan. De dag zelf alles netjes gemaakt, en ik kijk heel tevreden rond. Precies op tijd klaar, want ik zie KLM langs vliegen, dus tijd om richtig Hato te gaan.

tussen al het werk en opruimen door ben ik ook nog een avondje wezen stappen. Doe ik normaal nooit door de weeks omdat ik de dag erna fit wil zijn. Maar woensdag kwam Partysquad bij Cabana, dus daar moest ik wel heen. Het was druk joh. Een vriendinnetje van ons kwam later en zij kwam gewoon niet meer binnen terwijl het nog niet eens zo laat was. Ondanks de drukte was het wel leuk. De dag erna nam ik me uiteraard wel weer voor om niet meer op stap te gaan doordeweeks hihi.

uitgaan op Curacao. Cabana

Het weekend was ook weer leuk geweest. Vrijdag avond hebben we gewoon bij mij thuis gezeten. Nog een vriendinnetje kwam langs, en hebben we gewoon wat gedronken en gekletst.

Zaterdag was het weer eens slecht weer, maar omdat we toch naar het strand wilden, zijn we gewoon gegaan. Heel even klaarde het op en kwam het zonnetje door. Niet veel later kwam er een ontzettend grijze wolk aan, en dan weet je genoeg. Spullen inpakken en schuilen. En snel, want het weer kan echt ontzettend snel omslaan. Daarna ging gelukkig het zonnetje weer schijnen en hebben we de rest van de middag lekker op het strand doorgebracht.

grote-knip-curacao

In de avond zijn we weer bij mij thuis drankjes gaan doen. We wilden erna naar de opening van een nieuwe discotheek gaan. Alleen die ging op het allerlaatste moment toch niet open. Aangezien we wel in de stap stemming waren – en ons haar en make up gedaan hadden – zijn we maar oud en vertrouwd naar Mojito’s gegaan. En hoewel het erg rustig was, was het wel een hele leuke avond.

De dag erna was het Fuikdag, maar we hadden geen boot, want die was afgekeurd. Jammer maar helaas. Dus ’s middags ben ik bij een vriendinnetje langs geweest om daar te chillen. En mijn auto te laten wassen door haar vriendje hihi.

Dat was mijn weekje weer. Op naar de volgende.

Bon siman.


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

 

2 reacties

  1. Boukje zegt:

    Wat fijn dat het klikt met je nieuwe huisgenoot! Wens jullie veel woonplezier samen! En lekker relaxt weekje… Ik heb foto’s gezien van fuikdag, man wat een drukte! Hai zeg haha. Denk eens meemaken en dan nooit weer voor mij… Was je er vorig jaar wel bij?

  2. zegt:

    Wat leuk dat er iemand bij je op bezoek kwam! Wij krijgen ook weleens bezoek van onbekenden en is altijd gezellig, leuk om dan je nieuwe land te laten zien 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *