About

 

Hoi. Leuk dat je meer wilt weten over mij en deze website.

Mijn naam is Diana van den Heuvel. Geboren op 10 augustus 1988 in een klein dorpje in Noord Brabant. In Nederland heb ik me nooit echt thuis gevoeld. Ik ben echt een tropen meisje. Ik hou van de zon. De warmte. Het relaxte leven. Dus dan is Nederland misschien niet helemaal de plek voor mij.

Vandaar ook dat ik eind 2015 de stap heb genomen om samen met mijn ex en hond te verhuizen naar een tropisch eilandje. Curaçao wel te verstaan. Tot nu toe vind ik het echt heerlijk hier, en heb nog geen moment spijt gehad van deze keuze.

In het dagelijkse leven breng ik veel tijd door achter de laptop om eiland-meisje.nl op-to-date te houden. Daarnaast hou ik van lekker eten en een gezellig drankje. En natuurlijk breng ik ook zo af en toe eens een dagje op het strand door, daarvoor woon je op een tropisch eilandje toch..

Over eiland-meisje.nl

Eiland meisje is van een persoonlijke lifestyle blog in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste informatieve websites over vakantie en wonen op Curaçao. Maar nog steeds met een grote portie persoonlijkheid.

Er komen gemiddeld 3 artikelen per week online. Waaronder elke maandag een weekoverzicht over mijn leven op het tropische eiland Curaçao. Daarnaast komen er regelmatig restaurant reviews online. Beschrijf ik elk strand van dit mooie eiland, inclusief prachtige foto’s en sfeer filmpjes. Geef ik tips voor een onvergetelijke vakantie, zoals de beste deals. Help ik mensen met het voorbereiden van hun emigratie. En nog veel meer.

Samenwerken met eiland-meisje.nl?

Dat kan. Leuk zelfs! Voor meer informatie neem contact met me op.

 

-xx-

Diana