Disclaimer

De inhoud van www.eiland-meisje.nl wordt met veel zorg samengesteld. Ik zal er alles aan doen om zo juist mogelijke informatie te verstrekken. Maar het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er een foutje of onvolledigheid in mijn artikelen staat.

Aan de inhoud van www.eiland-meisje.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Ik ben dan ook niet aansprakelijk voor directe en indirecte schade door het gebruik van deze site.

Alle afbeeldingen en teksten zijn door mij gemaakt/geschreven (tenzij anders vermeld), en deze mogen niet ongevraagd gebruikt worden.

Eiland-meisje is een blog die ontstaan is voor de lezers, maar wel een verdienmodel heeft. 

www.eiland-meisjes.nl maakt in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Dit heeft verder geen invloed op het artikel en mijn mening.

Artikelen worden altijd door mijzelf geschreven, berust op mijn mening en/of ervaring. Als een artikel in opdracht geschreven is, dan wordt je onderaan het artikel doorgestuurd naar mijn disclaimer. Eiland-meisje werkt alleen samen met bedrijven waar ze zelf achter staat, en zelf positief over is.

Alle reviews en artikelen zijn berust op mijn persoonlijke ervaring en/of mening. En zoals je weet; meningen/ervaringen kunnen verschillen. Soms wordt ik uitgenodigd, maar dit beïnvloed niet mijn mening.

Bij vragen mag je altijd contact opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *