Familie fotoshoot op Curacao

fotograaf Curacao

Ben je met de hele familie op Curacao? Doe dan nu een familie fotoshoot op Curacao. 

Veel families laten elk jaar, of om de paar jaar hun gezin vastleggen op de foto. Leuk voor boven de bank in de huiskamer. Of in een lijstje op je nachtkastje of bureau. Je mag trots zijn op je familie, en waarom zou je deze dan niet voor eeuwig laten vastleggen.

10

Familie fotoshoot op Curacao met kinderen.

Je wil natuurlijk dat iedereen goed op de foto staat. Dat is niet altijd even makkelijk met kinderen. Daarom hier een paar tips. Kinderen vervelen zich snel, en een fotoshoot van een uur of soms nog wel langer vinden ze niet altijd even leuk. Dus we beginnen met de kinderen. Ik zorg ervoor dat ik lekker enthousiast ben en probeer dat over te brengen naar de kinderen. Neem ook iets mee waar ze zichzelf mee kunnen vermaken tussen de shoot door. Voor de allerkleinste, neem ook iets mee wat hun aandacht trekt, zoals een rammelaar of hun lievelingsknuffel.

familie fotoshoot curacao op het strand

Welke kleren draag je tijdens een shoot?

Het allerbelangrijkste is dat je jezelf prettig voelt in wat je aan hebt. Daarnaast is het ook wel leuk dat je kleding goed overkomt op de foto’s. En dat alles een beetje een geheel is. Het mooiste is als iedereen een beetje bij elkaar past qua kledingstijl. En dat wil niet zeggen dat je allemaal in dezelfde kleur moet komen. Maar bijvoorbeeld allemaal een pastel tint is wel weer heel mooi. Op Curacao waait het ook vrijwel altijd, dus wat luchtige kleding dat in de wind waait, komt erg mooi over op de foto’s. vermijd heel veel drukke kleuren en printjes bij elkaar.

4

Hoe gaat de fotoshoot in z’n werk?

We kiezen samen een datum die ons allebei uitkomt. Jullie kiezen zelf een locatie of jullie laten mij helpen met het kiezen van een locatie. Er zijn genoeg leuke plekjes op Curacao. We spreken af op de locatie en hebben nog even een kort overleg over jullie wensen. Daarna gaan we beginnen met de fotoshoot. Ik hou niet van te geposeerde foto’s, dus ik laat jullie dingen doen, waardoor we niet alleen spontane foto’s krijgen, maar waardoor je jezelf ook een stuk prettiger voelt voor de camera.

Na afloop van de shoot krijgen jullie de keuze. Je laat mij de beste foto’s uitzoeken, en die bewerk ik voor jullie. Of ik plaats ze onbewerkt online, en kiest daaruit zelf – doormiddel van een like systeem – degene die je bewerkt wil hebben.

De bewerkte foto’s krijg je in groot formaat digitaal via Wetransfer toegestuurd.

87

Wat kost een fotoshoot op Curacao en wat krijg je daarvoor:

 • Budget
  • Fotoshoot van maximaal 1 uur.
  • 1 locatie naar keuze in overleg (extra kosten voor afgelegen locaties*).
  • 12 foto’s.
  • Foto’s professioneel bewerkt.
  • Je kunt je favoriete foto’s kiezen via een online galerij.

  $ 175,-

  Standaard

  • Fotoshoot van maximaal 1,5 uur.
  • Optioneel 2 locaties naar keuze in overleg (extra kosten voor afgelegen locaties*).
  • 20 foto’s.
  • Foto’s professioneel bewerkt.
  • Je kunt je favoriete foto’s kiezen via een online galerij.

  $ 250,-

  Luxe

  • Fotoshoot van maximaal 1,5 uur.
  • Optioneel 2 locaties naar keuze in overleg (extra kosten voor afgelegen locaties*).
  • 40 foto’s.
  • Foto’s professioneel bewerkt.
  • Je kunt je favoriete foto’s kiezen via een online galerij.

  $ 350,-

  Extra opties:

  • Dronefoto’s (10):$99,-
  • Dronevideo: $225,-
  • Extra foto’s (1): $10,-
  • Extra foto’s (4): $35,-

  *Locaties tussen Mambo & Daaibooi zijn inbegrepen. Voor locaties zoals Jan Thiel of verder naar Westpunt geldt een extra vergoeding van $25,-.

Natuurlijk is er in overleg van alles mogelijk.

Een fotoshoot duurt gemiddeld tussen de 30 minuten en 1,5 uur.

Reserveren kan via mijn Facebook page, App ( +5999 5172664), of mail: info@eiland-meisje.nl (check voor mijn bericht terug ook je spambox aub). Voor lastminute aanvragen, kun je het beste appen.

65

familie fotograaf curacao | strand shoot

familie fotoshoot curacao

6 reacties

 1. Sharon zegt:

  Hallo, Ik zou graag ergens in week 13 in 2022 een familie fotoshoot willen plannen. Kunt u contact met mij opnemen?

 2. Rhonda Hughes zegt:

  I have a group of 30 wanting family beach photos taken Jun 29th. We would need a 2 hour sessions. What do you charge per hour?

 3. […] Mooie herinnering van je vakantie:¬†Mijn vriend is videograaf en ik ben fotograaf. Een fotoshoot of videoclip is een mooie herinnering van je vakantie en als je deze tijdens een tourtje boekt krijg je korting. Meer info:¬†fotoshoot¬†en¬†videoclip. […]

 4. […] Mooie herinnering van je vakantie:¬†Mijn vriend is videograaf en ik ben fotograaf. Een fotoshoot of videoclip is een mooie herinnering van je vakantie en als je deze tijdens een tourtje boekt krijg je korting. Meer info:¬†fotoshoot¬†en¬†videoclip. […]

 5. […] Mooie herinnering van je vakantie:¬†Mijn vriend is videograaf en ik ben fotograaf. Een fotoshoot of videoclip is een mooie herinnering van je vakantie en als je deze tijdens een tourtje boekt krijg je korting. Meer info:¬†fotoshoot¬†en¬†videoclip. […]

 6. […] herinnering van je vakantie en als je deze tijdens een tourtje boekt krijg je korting. Meer info: fotoshoot en […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *